Home TOP NEWS Τελευταιές δύο στροφές όλοι το 100%

Τελευταιές δύο στροφές όλοι το 100%

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με την αυλαία και στις δύο εγχώριες διοργανώσεις να πέφτει αρχικά στις 11/5 στο πρωτάθλημα και στις 18/5 στο κύπελλο με αντίπαλο την Πάφο FC και στα δύο παιχνίδια.


Το Σάββατο (11/5) η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί από την Πάφο FC για την 36η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA και μια βδομάδα μετά και συγκεκριμένα στις 18 Μαίου, οι δύο ομάδες θα τα πουν στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου, το οποίο θα είναι ουσιαστικά και το τελευταίο ματς για φέτος.

Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του, από χθες άρχισε να προετοιμάζει με εντατικούς ρυθμούς τους ποδοσφαιριστές του για τα δύο παιχνίδια που μόλις προαναφέραμε, έτσι ώστε να μπορέσουν να παρουσιαστούν έτοιμοι για να πάρουν το θετικό αποτελέσμα και στα δύο και να κλείσουν με θετικό πρόσημο και με τίτλο την φετινή σεζόν.

Μπορεί στο πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει “κλειδώσει” την τρίτη θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, ωστόσο ακόμη κι έτσι όμως, όλοι όσοι θα κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει το ερχόμενο Σάββατο να βρουν τον τρόπο να φέρουν τη νίκη στο πράσινο στρατόπεδο, η οποία θα δώσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στην ομάδα ενόψει τελικού.

Είναι λοιπόν, δύο τελευταία παιχνίδια κι όλοι ανεξαιρέτως οι ποδοσφαιριστές που θα είναι στην διάθεση του κ. Αναστασίου θα κληθούν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, για να μπορέσουν να κάνουν το δύο στα δύο και η ομάδα μας να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την φετινή σεζόν, η οποία αν και φαινόταν χαμένη μας έδωσε εισιτήριο Ευρώπης μέσω πρωταθλήματος και ίσως μας δώσει και ένα τρόπαιο.