Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Έβαλαν γερές βάσεις… (pics)

Έβαλαν γερές βάσεις… (pics)

dscf2332


Έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία το βασικό στάδιο προετοιμασίας των ομάδων U15 – U13 το οποίο έγινε σε εξαιρετικές συνθήκες.  Οι νεαροί ποδοσφαιριστές εργάστηκαν σκληρά για μια εβδομάδα και με διπλές καθημερινές προπονήσεις στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του κοινοτικού γηπέδου Κοράκου  έθεσαν τις βάσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο.  Κατά την διάρκεια του βασικού μέρους  προετοιμασίας που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 11/08 διεξήχθηκαν δύο φιλικές συναντήσεις, μια για κάθε ομάδα. Η ομάδα των U13 αγωνίστηκε την Τετάρτη με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΛ την οποία κέρδισε με σκορ 2-0, ενώ η ομάδα των U15 σε φιλικό αγώνα που έγινε το Σάββατο με την ομάδα των U17 της ομάδας μας  έχασε με σκορ 0-3.

Επίσης την Παρασκευή 09 /08/2013 είχαν επισκεφτεί  τις ομάδες μας ο ιατρός  Δρ. Κυριάκος Δημητριάδης (ορθοπεδικός χειρουργός – ειδικός τραυματολόγος) και ο φυσιοθεραπευτής Ανδρέας Κυθρεώτης οι οποίοι έκαναν διάλεξη στους νεαρούς ποδοσφαιριστές για την πρόληψη και διαχείριση των τραυματισμών. Στην συνέχεια εξέτασαν και έδωσαν συμβουλές σε ποδοσφαιριστές που παρουσίασαν προβλήματα τραυματισμών κατά την διάρκεια τις προετοιμασίας.

Οι δύο προπονητές Κυριάκος Χαιλής (U15) και Γιάννος Λούρας (U13) με τους ποδοσφαιριστές τους είχαν την ευκαιρία να εργαστούν  απρόσκοπτα σε ιδανικές συνθήκες στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Κοράκου και του πλήρως ανακαινισμένου ξενοδοχείου ΚΡΥΣΤΑΛ στην Κακοπετριά το οποίο παρέχει όλες τις ανέσεις και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που χρειάζονται ομάδες οι οποίες εργάζονται σε επαγγελματικό επίπεδο (αίθουσες διαλέξεων, υδρομασάζ, τζιακούζι, αίθουσες μασάζ).

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ομάδες των ακαδημιών μας κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους σε τόσο ιδανικές συνθήκες πράγμα που θα τους βοηθήσει πολύ στην συνέχεια.

[nggallery id=254]