Home TOP NEWS Στη σκιά των εξελίξεων

Στη σκιά των εξελίξεων

 


Οι εξελίξεις όσο αφορά την Εκλογική Συνέλευση και τους συνδυασμούς τρέχουν με γρήγορους και ανατρεπτικούς ρυθμούς, αλλά παράλληλα υπάρχουν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων του συλλόγου. Μπορεί η ποδοσφαιρική ομάδα να μην έχει πλέον στόχους, όμως άλλα τέσσερα τμήματα διεκδικούν τίτλους και δίνουν σημαντικούς αγώνες μέσα στην εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, σήμερα στις 19:45 δίνει αγώνα η καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ στο ουδέτερο Κίτιον απέναντι στην ΑΕΛ, ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της αντίπαλης ομάδας. Το παιχνίδι αφορά τους τελικούς της Β1 και η ομάδα μας βρίσκεται ήδη 2-0 πίσω στη σειρά, με τους “κίτρινους” της Λεμεσού να χρειάζονται άλλη μια νίκη για να στεφθούν Πρωταθλητές. Στο “τριφύλλι” έχουν πίστη για ανατροπή των δεδομένων και υπόσχονται ότι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Την Πέμπτη στις 19:00, η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ δίνει τον πρώτο αγώνα για τους τελικούς του Πρωταθλήματος Φούτσαλ εκτός έδρας με αντίπαλο το Αποέλ. Οι φουτσαλιστές μας έχουν ξανακάνει φέτος “διπλό” στο Λευκόθεο κι αυτό θέλουν να κάνουν και στο ερχόμενο παιχνίδι, αποκτώντας παράλληλα προβάδισμα για τον τίτλο.

Όσον αφορά την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, την Παρασκευή στις 20:00 δίνει τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην Ανόρθωση, στη ρεβάνς της εκτός έδρας νίκης με 3-0. Στόχος να διπλασιάσει τις νίκες και να πάρει πανηγυρικά την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Τέλος, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου θα διεκδικήσει την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου, την Κυριακή στις 11:00, απέναντι στη Λευκοθέα. Οι “πράσινες” γνωρίζουν πως εάν περάσουν στην επόμενη φάση θα είναι φαβορί για νέα πρόκριση, που οδηγεί στο final four της διοργάνωσης.