Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Το πρώτο βήμα παραμονής

Το πρώτο βήμα παραμονής

basket-etha (1)


Ο στόχος η ομάδα να τερματίσει στην 6η θέση για να αποφύγει τη διαδικασία των πλέι άουτ, δεν κατέστη δυνατό να επιτευχθεί στη β’ φάση του πρωταθλήματος, αν και η ΟΜΟΝΟΙΑ τα έδωσε όλα. Πλέον η ομάδα του Νικόλα Παπαδόπουλου, σε 2 ή 3παιχνίδια, παίζει τον μεγαλύτερο στόχο και προτεραιότητα από την αρχή της χρονιάς, που δεν είναι άλλος από τη παραμονή στη κατηγορία. Αντίπαλος η Αναγέννηση Γερμασόγειας, με τη σειρά να ξεκινά απόψε στο Ελευθερία (18:00, live omonoianews.com).

Στη κανονική διάρκεια και τη β’ φάση του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε την Αναγέννηση 4 φορές. Μάλιστα με εξαίρεση την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η ομάδα μας κατέβαλε την αντίσταση του αντιπάλου με σχετική άνεση, αποδεικνύοντας πως υπάρχει σεβαστή διαφορά δυναμικότητας. Τα παιχνίδια αυτά όμως καμία σημασία δεν έχουν στη σειρά που μπαίνουμε και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να την προσεγγίσει με την ίδια αυτοπεποίθηση και σοβαρότητα.

Όσο παράδοξο κι αν ακουστεί, από τη στιγμή που η ομάδα είναι σε διαδικασία πλέι άουτ, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κλείσει θετικά τη χρονιά. Δόθηκε φέτος χρόνος σε νεαρούς, η ομάδα απέφυγε τις πολλές αλλαγές σε ρόστερ και πάγκο, υπάρχει γενικώς μια πιο υγιής κατάσταση. Αν η σαιζόν κλείσει και με παραμονή στη κατηγορία, τότε έχουμε τη βάση στην οποία θα κτίσουμε για του χρόνου, για να μπορούμε να δούμε ψηλότερα.