Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ζυμαράς: “Αυτή η ήττα θα πρέπει να μας ταρακουνήσει”

Ζυμαράς: “Αυτή η ήττα θα πρέπει να μας ταρακουνήσει”

img_0626


To μέγιστο βαθμό αυτοσυγκέντρωσης θα πρέπει να έχουν όσοι αγωνίζονται στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως δήλωσε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, ο γενικός αρχηγός του τμήματος φούτσαλ, κος Αντώνης Ζυμαράς. Το μέλος της διοίκησης των πρασίνων, σχολιάζοντας τη φυγή Βίτο, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες πως πάνω από όλα είναι η ομάδα!

Στην τοποθέτηση του αναφορικά με το αυριανό (20:00) παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Λάρνακα είπε:

«Στόχος είναι η νίκη, θέλουμε τους τρεις βαθμούς και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τους κατακτήσουμε. Γνωρίζουμε πως θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Η τοποθέτησή του για την επόμενη της ήττας από την Ε.Ν.Π. Μέλισσα:

«Ο καθένας από εμάς θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και οφείλουμε άπαντες να συνειδητοποιήσουμε πού βρισκόμαστε. Αυτή η ήττα θα πρέπει να μας ταρακουνήσει. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι τα παιχνίδια κρίνονται στο γήπεδο, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, γι’ αυτό και απαιτείται σοβαρότητα, αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία κάθε στιγμή».

Τέλος, ο Αντώνης Ζυμαράς σχολίασε και το κλίμα στην ομάδα μετά την αποχώρηση του Βίκτορ Ντιέγκο:

«Είναι φυσιολογικό να υπάρχει αναβρασμός, ωστόσο το μήνυμα που πρέπει να πάει παντού είναι πως πάνω από όλους και όλα είναι η ομάδα».