Home SPORTS NEWS Συνεχίζει με Σουάρες η Λίβερπουλ

Συνεχίζει με Σουάρες η Λίβερπουλ


Τα αθλητικά νέα των «κόκκινων» θέλουν τον Λουίς Σουάρες να παραμένει τελικά κάτοικος του Λίβερπουλ, αφού ο προπονητής του αγγλικού συλλόγου, Μπρένταν Ρότζερς, φρόντισε να αποκαταστήσει την αλήθεια για τα σενάρια που ήθελαν τον Ουρουγουανό να αποχωρεί από την ομάδα για τα… μάτια της Μάντσεστερ Σίτυ.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ψάχνει εδώ και καιρό έναν παίκτη, προκειμένου να ενισχυθεί με επιτυχία η επιθετική γραμμή των Πρωταθλητών Αγγλίας, ενώ τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο παράλληλα για τον Λουίς Σουάρες, ως το πρόσωπο- κλειδί που θα έδινε τη λύση στον Ιταλό τεχνικό.

Σε αυτό το στοίχημα αποτελέσματα δεν ήρθαν ποτέ ωστόσο, καθώς ο Μπρένταν Ρότζερς διέψευσε κατηγορηματικά την απομάκρυνση του ταλαντούχου επιθετικού της Πρέμιερ Λιγκ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πρόκειται να μπούμε σε πόλεμο διαπραγματεύσεων. Ο Λούις Σουάρες μένει εδώ.

Αν χάσουμε τον Λούις, μετά δεν θα έχουμε καθόλου επιθετικούς, οπότε δεν έχω τη δυνατότητα να χάσω κανένα. Είναι με βεβαιότητα κάποιος που δεν θέλουμε να πουλήσουμε. Θέλουμε να προσθέσουμε στην ομάδα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σε αυτά που έχουμε καταφέρει».

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός συνέχισε τις δηλώσεις του, τονίζοντας την αφοσίωση του Ουρουγουανού άσου στην Λίβερπουλ αλλά και τη χαρά του να βρίσκεται σε έναν τέτοιο σύλλογο, ιδιαίτερα μάλιστα από τη στιγμή που υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του το περασμένο καλοκαίρι.