Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πάνω από όλους και όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ

Πάνω από όλους και όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ

img_1869


Ο Βίτο είναι παικταράς, σε αυτό δεν χωράει καμιά αμφισβήτηση. Ούτε το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε εδώ που έφτασε, χάρην στη σκληρή ομαδική δουλειά και τις θυσίες, χωράει όμως αμφισβήτηση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πάνω από όλους και όλα, τόσο απλά.

Δεν θέλουμε και δεν πρόκειται μπούμε ασφαλώς στη διαδικασία της λασπολογίας. Δεν χρειάζεται άλλωστε, ούτε θα ξεχαστούν ποτέ τα όσα πρόσφερε ο Βραζιλιάνος στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον ευχαριστούμε! Αν όμως ο προπονητής της ομάδας, ένας προπονητής που έδωσε διαπιστευτήρια και τον εμπιστευόμαστε απόλυτα, αποφάσισε πως διατάρασσε την ηρεμία της ομάδας και έπρεπε να αποχωρήσει, τον στηρίζουμε απόλυτα και είμαστε βέβαιοι πως μακροπρόθεσμα η απόφαση του Μαυρουδή θα έχει ευεργετικές επιπτώσεις. Το ξαναλέμε, πάνω από όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αγωνιστικά πάντως, όσο παικταράς κι αν είναι ο Βίτο, ίσως να της κάνει καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μετά τον κανονισμό που πέρασε το καλοκαίρι που λέει πως μόνο 3 από τους 4 ξένους δικαιούνται να παίζουν σε κάθε παιχνίδι, θεωρούμε ότι διαταράχθηκαν κάπως οι ισορροπίες στην ομάδα και ίσως αυτό να είχε αρνητικές επιπτώσεις στη χημεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πλέον ξέρουμε ποιοι θα είναι οι τρεις της αποστολής, είναι και οι τρεις παικταράδες και θεωρούμε πως η ομάδα θα ρολάρει πλέον πιο εύκολα.