Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ξεκίνησαν για το Futsal EURO

Ξεκίνησαν για το Futsal EURO

pampos


Με προπόνηση στο πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» άρχισε χθες η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών Futsal ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της στον πρώτο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2014.

Οι αγώνες του ομίλου θα γίνουν στο Κάουνας της Λιθουανίας και η Κύπρος κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με την Αγγλία και τη Λιθουανία.

Στις 26 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσουμε με την Αγγλία και στις 27 Ιανουαρίου με τη Λιθουανία. Να σημειωθεί ότι Αγγλία και Λιθουανία θα παίξουν στις 25 Ιανουαρίου. Η ομάδα που θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο θα προκριθεί στον επόμενο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal (Main Round).

Οι προπονήσεις της Εθνικής Futsal θα είναι καθημερινές ενώ έχουν προγραμματιστεί και δύο φιλικά προετοιμασίας στην Κύπρο με αντίπαλο τη Μολδαβία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 8 και 10 Ιανουαρίου 2013 στην κλειστή αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στη Λευκωσία. Ο αγώνας στις 8 Ιανουαρίου θα αρχίσει στις 20:00 και στις 10 Ιανουαρίου στις 19:30.

Στη χθεσινή προπόνηση το παρών τους έδωσαν και οι Βάσος Κυπριανού, Κωνσταντίνος Ιακώβου, Ιάκωβος Παπαδόπουλος, Μανώλης Μανώλη, Κωνσταντίνος Ανδρέου, Αναστάσιος Σκαμπύλης, Χαράλαμπος Δημητριάδης και Μάρκος Ιωάννου.