Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πρωταθλήτρια Νέων η ΟΜΟΝΟΙΑ! – Όμηρος: “Ήταν όλοι Λεβέντες”

Πρωταθλήτρια Νέων η ΟΜΟΝΟΙΑ! – Όμηρος: “Ήταν όλοι Λεβέντες”

img_4510


Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξασφάλισε σήμερα τον τίτλο του Πρωταθλήματος Νέων U-21 Futsal. Μετά το σημερινό 8-2 επί της Ελπίδας Αστρομερίτη έφτασε στους 30 βαθμούς και πανηγύρισε για άλλη μια χρονιά την κατάκτηση του τίτλου.

Οι πράσινοι του Όμηρου Ομήρου ήταν πιστοί στο ραντεβού τους και από νωρίς στο ματς έδειξαν τις διαθέσεις τους. Στο ημίχρονο οι Νέοι μας ήταν μπροστά με 3-1 ενώ στην επανάληψη ανέβασαν ρυθμούς και σκόραραν άλλα πέντε γκολ. Δύο γκολ πέτυχε ο Κωνσταντίνος Ιακώβου, και από ένα οι Θεόδωρος Ελευθερίου, Χρίστος Νικοδήμου, Νικόλας Μυλωνάς, Απόστολος Αποστόλου, Θεράπων Κωνσταντίνου και Κυριάκος Βαρνάβα.

Ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών των τελευταίων χρόνων, δήλωσε στο omonoianews.com: “Ήταν όλοι λεβέντες οι παίκτες μου. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την προσφορά τους στην ομάδα μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες να δώσω στον κ. Αντώνη Ζυμαρά αλλά και στους Άκη Χριστοδούλου, Γιώργο Καραγιάννη, Αθηνά Παπέττα, Νικόλα Μαλαό και Γιώργο Αποστόλου, άτομα που ήταν συνεχώς δίπλα μας και χωρίς αυτούς δεν θα τα καταφέρναμε”.

“Το πρωτάθλημα ήταν ο αρχικός μας στόχος και τα καταφέραμε. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο κύπελλο, για να πετύχουμε το νταμπλ. Ανταμείφτηκαν οι κόποι όλης της χρονιάς και το πιο σημαντικό είναι πως οι παίκτες μου έχουν όρεξη για περισσότερα. Ο στόχος ξέρετε είναι πάντα να τροφοδοτούμε την αντρική ομάδα με έτοιμους παίκτες”.

Οι πρωταθλητές:

Αντρέας Μαλαός (Τ)
Κυριάκος Τριανταφύλλης (Τ)
Θεόδωρος Ελευθερίου
Χρίστος Νικοδήμου
Μυλωνάς Νικόλας
Απόστολος Αποστόλου
Θεράπων Κωνσταντίνου
Κυριάκος Βαρνάβα
Κωνσταντίνος Ιακώβου
Αχιλλέας Αντρέου
Αντρέας Χρυσάνθου
Νικόλας Χρυσός
Νικόλας Νικολάου
Αντρέας Νικολάου
Σάββας Καραγιάννης