Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μάνος για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας...

Μάνος για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να πάρουμε τη νίκη»

 


Το πιο σημαντικό, μέχρι το επόμενο, παιχνίδι δίνει την ερχόμενη Πέμπτη στο στάδιο Ελευθερία η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα φούτσαλ υποδέχεται την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΕΛ και με νίκη μειώνει τη διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς. Στο “πράσινο στρατόπεδο” υπάρχει πίστη και αισιοδοξία πως θα έρθει η νίκη, όμως οι παίκτες χρειάζονται δίπλα τους τον 6ο παίκτη. Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου, ο Μανώλης Μανώλη έκανε κάλεσμα στον κόσμο για δυναμική παρουσία.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ενισχυμένη φέτος ΑΕΛ, η οποία είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη και είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για να την πετύχουμε» είπε αρχικά ο Μανώλης Μανώλη.

Ο έμπειρος διεθνής ποδοσφαιριστής έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο: «Σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον οποίο θέλουμε δίπλα μας. Είναι αλήθεια πως μας έχει λείψει φέτος η παρουσία του. Σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι, ο κόσμος μας θα αποτελέσει το μεγάλο μας όπλο για να πετύχουμε τη νίκη. Σας θέλουμε όλους εκεί».

Όσο για το φετινό πρωτάθλημα, ο Μανώλης Μανώλη επεσήμανε: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καταδικασμένοι να κυνηγά το πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να υλοποιήσουμε αυτόν τον στόχο. Είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα, καθώς υπάρχουν 4-5 ισοδύναμες ομάδες που κυνηγούν την πρώτη θέση».

Κλείνοντας, ο Μανώλης Μανώλη αναφέρθηκε και στη δική του φετινή παρουσία: «Δυστυχώς ένας τραυματισμός που με ταλαιπώρησε, με πήρε αρκετά πίσω. Τώρα επέστρεψα δυνατός, δουλεύω σκληρά και χρειάζομαι κάποια παιχνίδια για να μπορέσω να φτάσω στο αγωνιστικό επίπεδο που θέλω».