Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ιωάννου: «Θέλουμε να κλείσουμε την σεζόν με τουλάχιστον έναν τίτλο»

Ιωάννου: «Θέλουμε να κλείσουμε την σεζόν με τουλάχιστον έναν τίτλο»

 


Με σοβαρότητα προετοιμάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΡΑΤ για τις αναμετρήσεις με αντίπαλο την Ανόρθωση, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Γιάννος Ιωάννου, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, τονίζοντας, επίσης, πως στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όσο αφορά το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας, ο Γιάννος Ιωάννου σημείωσε: «Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετωπίζαμε και αυτά με την ΑΕΛ. Αναμφίβολα είναι πλεονέκτημα για την Ανόρθωση το γεγονός ότι η σειρά αγώνων ξεκινά από την έδρα της. Ωστόσο εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, δηλαδή να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Αναφορικά με το πώς έχει επιδράσει στην ομάδα μας η επιτυχία σε βάρος της ΑΕΛ, ο Γιάννος Ιωάννου επεσήμανε: «Οι εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε με την ΑΕΛ και η πρόκριση, μας έχουν ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία. Εφόσον η ΑΕΛ ήταν το μεγάλο φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος και καταφέραμε να την αποκλείσουμε, τότε δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε στη συνέχεια».

Η πρόκριση σε βάρος της ΑΕΛ έχει ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών και των απαιτήσεων από πλευράς κόσμου: «Είναι φυσιολογικό ο κόσμος να περιμένει την κατάκτηση ενός τίτλου. Θα προσπαθήσουμε αυτήν την πίεση να την διαχειριστούμε θετικά και δημιουργικά, προκειμένου να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Θέλουμε να κλείσουμε την σεζόν με τουλάχιστο έναν τίτλο. Εμείς θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και τους δύο» σχολίασε ο διεθνής ποδοσφαιριστής.