Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πρώτος με διαφορά στον πίνακα των σκόρερ

Πρώτος με διαφορά στον πίνακα των σκόρερ

 


Την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ του Πρωταθλήματος Φούτσαλ οδηγεί μέχρι στιγμής ο Μανώλης Μανώλη. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας πέτυχε έντεκα γκολ, πέντε περισσότερα από τους αμέσως επόμενους στη λίστα. Μάλιστα, ο διεθνής άσος βρήκε δίχτυα και στους τέσσερις φετινούς αγώνες που έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ.

Στην πρεμιέρα έκανε χατ-τρικ απέναντι στην ΑΕΛ, ενώ δύο γκολ σημείωσε απέναντι στο ΘΟΪ την επόμενη βδομάδα. Κόντρα στην Ανόρθωση για την 3η αγωνιστική πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας μας, βοηθώντας την να πάρει την ισοπαλία, ενώ την περασμένη Πέμπτη με αντίπαλο τον Εθνικό Λατσιών έστειλε τέσσερις φορές τη μπάλα στα δίχτυα.

Ασφαλώς δεν κάνει μόνος του τη δουλειά, αλλά τα γκολ έρχονται με ομαδική προσπάθεια. Κάποια από τα τέρματα που σημειώθηκαν προήλθαν από ατομικές ενέργειες συμπαικτών του, ενώ και ο ίδιος μοίρασε ασίστ σε γκολ της ομάδας. Όλοι στο τμήμα φούτσαλ του “τριφυλλιού” δουλεύουν ομαδικά και θέλουν η χρονιά να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Στόχος η νίκη σε κάθε παιχνίδι και ας έρθει με γκολ από οποιοδήποτε παίκτη της ομάδας!

Έως τώρα, σε τέσσερα παιχνίδια, η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ πέτυχε 25 γκολ και πέραν από το Μάνο που όπως αναφέραμε πέτυχε τα έντεκα, σκόρερ χρίστηκαν από έξι παίκτες. Ακολουθεί ο Πρέα με πέντε γκολ, οι Κώτσιος και Βίκτορ από τρία, ενώ από μια φορά βρήκαν δίχτυα οι Ιωάννου, Σέζαρ και Στυλιανού.