Home SPORTS NEWS Αποπροσανατολισμός ή φόβος για τη Λέστερ;

Αποπροσανατολισμός ή φόβος για τη Λέστερ;

les


Οι «αλεπούδες» καταλαμβάνουν την κορυφή της βαθμολογίας έπειτα από 13 αγωνιστικές έχοντας εντυπωσιάσει άπαντες με το επίπεδο ανταγωνιστικότητας που παρουσιάζουν και φυσικά, με τον Τζέιμι Βάρντι να έχει σκοράρει σε 10 σερί ματς και να έχει καρπωθεί τον τίτλο της μεγάλης έκπληξης της φετινής σεζόν, όπως έγινε πέρυσι με τον Χάρι Κέιν.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι φροντίζει να κρατάει χαμηλά τον πήχη και να ελαττώνει τον ενθουσιασμό των παικτών του, δηλώνοντας πως ο στόχος των 40 βαθμών και της εδραίωσης στην Πρέμιερ Λιγκ δεν αλλάζει, ωστόσο, όπως το έκανε ο Αρσέν Βενγκέρ, έτσι και ο Λουίς Φαν Χάαλ μίλησε για τους νεοφώτιστους και υποστήριξε ότι θα μπορούσαν ν’ αποτελέσουν διεκδικητή του τίτλου.

«Είναι αρκετά πιθανό, θεωρώ. Συνήθως, τέτοιας δυναμικής σύλλογοι παρουσιάζουν σταθερότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως έρχεται προς το τέλος μια πολύ ζόρικη περίοδος που πρέπει κάθε ομάδα να φανεί δυνατή. Στην Αγγλία, όμως, λόγω της ποιότητας των συλλόγων και των χρημάτων που υπάρχουν για να γίνουν επενδύσεις στα ρόστερ και ν’ αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όλα είναι πιθανά. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά επιπέδου ανάμεσα στους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ» ήταν τα λόγια του κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πηγή: Gazzetta.gr