Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κούσουλου

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κούσουλου

 


Ο Γιάννης Κούσουλος αφήνει τη Νέα Σαλαμίνα και μετακομίζει στην ομάδα μας, με τον ποδοσφαιριστή να νιώθει την ανάγκη να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την πρώην πλέον ομάδα του. Ο Κούσουλος δεν ξεχνά ποια ομάδα τον “μεγάλωσε” ποδοσφαιρικά και αναφέρει:

“Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχάριστων από τα βάθη της καρδιάς μου στην ομάδα που μες βοήθησε να εξελιχθώ, που ήταν δίπλα μου σαν δεύτερη οικογένεια από τα πρώτα μου βήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου και μου έδωσε την ευκαιρία να βρίσκομαι σήμερα εδώ που βρίσκομαι.

Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο, του προπονητές που είχε και όλο το επιτελείο που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε τις ευκαιρίες που έπρεπε ώστε να αναδειχθώ καθώς επίσης και τους συμπαίκτες μου.

Η Νέα Σαλαμίνα ήταν για μένα ένα μεγάλο σχολείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ και τους φιλάθλους της Νέας Σαλαμίνας που με αγάπησαν και υποστήριξαν. Δεν θα το κρύψω ότι είμαι πολύ συγκινημένος που φεύγω, όμως φεύγω με θετικά συναισθήματα, όμορφες αναμνήσεις και πολλά μαθήματα. Για μένα η Νέα Σαλαμίνα θα είναι πάντα στην καρδιά μου.”