Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι αναφορές του Αλμπίν για το πέρασμα του από την ΟΜΟΝΟΙΑ

Οι αναφορές του Αλμπίν για το πέρασμα του από την ΟΜΟΝΟΙΑ

Νέα ποδοσφαιρική στέγη βρήκε ο Χουάν Αλμπίν, αφού υπόγραψε συμβόλαιο με την Rampla Juniors. Αυτό που κίνησε όμως το ενδιαφέρον, είναι οι δηλώσεις του στην παρουσίαση του από την ομάδα, στις οποίες δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όχι και με τα καλύτερα λόγια.


Ο παίκτης μίλησε για έλλειψη σεβασμού, ενώ ένιωσε ταπείνωση κατά την διάρκεια της παραμονής του στο νησί. Τώρα γιατί ένας παίκτης που έκανε τουρισμό και είχε παραπτώματα εκτός γηπέδου, τολμά και μιλά με τέτοια λόγια για την ομάδα, ο καθένας μπορεί να κρίνει.

Όλα όσα είπε για την περίοδο που πέρασε στην ΟΜΟΝΟΙΑ:

«Πρώτα είχα έναν τραυματισμό στη μύτη. Έπρεπε να το φτιάξω. Δεν ήξερα αν ήμουν όμορφος ή αν έγινα ακόμα χειρότερος. Μετά είχα μία παρεξήγηση με τον προπονητή. Αλλά, τώρα είναι όλα παρελθόν. Είμαι εδώ και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Eλπίζω να βρω γρήγορα τον δρόμου μου. Στην Κύπρο ένιωθα ταπεινωμένος.

Με αντιμετώπιζαν άσχημα, δεν υπήρχε σεβασμός. Υπήρχαν πολλοί νέοι στην ομάδα και με αντιμετώπιζαν, όπως με αντιμετώπιζαν. Και δεν περίμενα ότι έπρεπε να παίζω, αυτό που περίμενα ήταν να με σεβαστούν. Αλλά δεν ήταν έτσι. Με έκαναν και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να το κάνω.

Δεν σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, αλλά με έκαναν να αμφιβάλλω για την αξία μου. Μέσα μου διερωτόμουν αν ήμουν τόσο κακός. Τα παιχνίδια περνούσαν, όμως δεν αγωνιζόμουν. Ήταν μια κακή εμπειρία, αλλά ευτυχώς είμαι εδώ».