Home VIDEOS Η πρώτη ήττα την έριξε από την κορυφή

Η πρώτη ήττα την έριξε από την κορυφή

Aca-U17-ael (22)


Την πρώτη της ήττα στο Πρωτάθλημα U17 δέχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι έχασαν μέσα στην έδρα τους με 3-2 από την ΑΕΛ, στη 11η αγωνιστική και έπεσαν από την κορυφή της βαθμολογίας. Πλέον η ομάδα μας βρίσκεται στη 2η θέση, δύο βαθμούς λιγότερους από τον αιώνιο, τον οποίο αντιμετωπίζει σε μια εβδομάδα.

Στα του αγώνα, πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό, η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε προβάδισμα με κεφαλιά του Νικόλα Ραφαήλ Βιολάρη. Οι πράσινοι έλεγχαν τον ρυθμό του παιχνιδιού και στο 18ο λεπτό έκανα το 2-0. Με δυνατό συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, ο Παύλος Κοντολεύτερος έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στο τριφύλλι. Δεν άλλαξαν πολλά στη συνέχεια, με την ομάδα μας να προσπαθεί για περισσότερα γκολ και τους αντίπαλους να μην απειλούν.

Στην επανάληψη πίεσε η ΑΕΛ, χωρίς όμως να φτιάξει μεγάλη φάση. Μετά από λάθος στην άμυνα των πράσινων, από το πουθενά, η ΑΕΛ μείωσε σε 2-1. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση. Εκεί που όλα έδειχναν πως δεν γίνονται χειρότερα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, στις καθυστερήσεις έγινε η ανατροπή από την ΑΕΛ.

Περισσότερα έχασε η ΟΜΟΝΟΙΑ τον αγώνα παρά τον κέρδισε η ΑΕΛ, που αξίζει να αναφερθεί πως δίκαια πήρε το τρίποντο στο τέλος της ημέρας. Μια αναμέτρηση ολοκληρώνεται μετά το τελικό σφύριγμα και αυτό που έγινε σήμερα πρέπει να προβληματίσει τους πράσινους και να τους γίνει πάθημα.

Τίποτα δεν τελείωσε για το τριφύλλι, την επόμενη αγωνιστική έχουμε αιώνιο ντέρμπι και εάν πάρουμε τη νίκη ανεβαίνουμε πάλι στην 1η θέση.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΦΑΗΛ ΒΙΟΛΑΡΗΣ, ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΝΑΓΗ (71′ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΑΡΚ, ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΥΤΕΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΤΕΡΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΣΤΟΥ (63′ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ), ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΣΗΣ (51′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΣΟΥΛΙΩΤΗΣ).

Τα γκολ της ομάδας μας:

Φωτορεπορτάζ: