Home TOP NEWS Το ρόστερ χαμηλών πτήσεων και η φυσική κατάσταση

Το ρόστερ χαμηλών πτήσεων και η φυσική κατάσταση

Συμπληρώσαμε με χίλια μύρια κύματα τον πρώτο γύρο και πλέον έχουμε μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα για το ρόστερ και την δουλειά που έγινε, ή που δεν έγινε, αυτούς τους μήνες. Προσπαθούμε πάντα να κρίνουμε σε βάθος χρόνου και να αφήνουμε τους ποδοσφαιριστές να δείξουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν.


Με το δείγμα που έχουμε μέχρι σήμερα (έντεκα επίσημα συν σχεδόν άλλα τόσα φιλικά) το ρόστερ μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί χαμηλών πτήσεων. Είναι Δεκέμβρης και η μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου είναι προ των πυλών, οπόταν μπορούν κάποιοι από την ΟΜΟΝΟΙΑ να συνεχίσουν να κάνουν τις πάπιες ή να ψάξουν για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουν πραγματικά την ομάδα.

Έντεκα επίσημα είναι αρκετά για να βγάλουμε το πιο πάνω συμπέρασμα, με το ρόστερ να μην ανταποκρίνεται σε καμιά περίπτωση στον στόχο που έθεσε η εταιρία αρχές της σεζόν, που δεν είναι άλλος από την Ευρώπη. Συμπληρώσαμε τον πρώτο γύρο και τουλάχιστον οι πέντε από τις επτά ομάδες που βρίσκονται από πάνω μας, έχουν δείξει καλύτερα πράγματα από εμάς. Άρα το ρόστερ και οι ποδοσφαιριστές που το απαρτίζουν δεν είναι για Ευρώπη, ενώ για εξάδα… πίνει νερό. Μεγάλες οι ευθύνες του Άνχελ Γκόμεθ που επέλεξε τους ποδοσφαιριστές, ακόμα μεγαλύτερες οι ευθύνες αυτού που τον επέλεξε!

Πάμε τώρα στο θέμα που μας ταλαιπωρεί από την αρχή της σεζόν και θα συνεχίσει να το κάνει. Αυτό δεν είναι άλλο από την φυσική κατάσταση της ομάδας, που βγάζει με δυσκολία ένα ημίχρονο. Το πρόβλημα της φυσικής κατάστασης δεν μπορεί να αποτελεί ελαφρυντικό ή δικαιολογία για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που διαθέτει η ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο που θεωρητικά οι ποδοσφαιριστές αντέχουν, παρουσιάζουν ένα σύνολο ομάδας που θα τερματίσει κάπου στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα.

Ξεκάθαρα ερασιτεχνικός χειρισμός των ποδοσφαιριστών την περίοδο της προετοιμασία, με το πρόβλημα που προκύπτει να μην μπορεί να διορθωθεί πλήρως τους επόμενους μήνες, εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η φυσική κατάσταση, ή καλύτερα η έλλειψη της, είναι εκεί κάθε παιχνίδι για να μας υπενθυμίζει το τεράστιο λάθος που έγινε το καλοκαίρι.

Είτε η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει σε ένεση ποιότητας τον ερχόμενο μήνα, είτε θα παλέψει για εξάδα και κανένα θαύμα στο Κύπελλο. Όποιος δεν αντιλαμβάνεται τα πιο πάνω, καλύτερα να πάει σπίτι του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλο καράβι και τους περασμένους μήνες κάποιοι υποσχέθηκαν να το επαναφέρουν στον σωστό δρόμο, όχι να το βυθίσουν κι άλλο…