Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ: Ισόπαλο το «αιώνιο» ντέρμπι

ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ: Ισόπαλο το «αιώνιο» ντέρμπι


Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξήλθε ισόπαλη 2-2 με το Αποέλ στο «αιώνιο» ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Φούτσαλ. Σκόρερ για την ομάδα μας οι Βάντερσον και Μαντέλι.

Δείτε επίσης: Ένα λουλούδι για τον Παναγιώτη (PHOTOS)

Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα μας, όπου κατάφερε να έχει τον έλεγχο στο πρώτο 10λεπτο και προηγήθηκε με 2-0. Από ‘κει και πέρα το Αποέλ ισορρόπησε, πατούσε καλύτερα και μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου κατάφερε να ισοφαρίσει. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους ο Μανώλη έχασε 10μετρο πέναλτι. Λίγα πράγματα στο δεύτερο μέρος, με την κούραση να παίζει σημαντικό ρόλο και οι δύο ομάδες επέλεξαν να μην χάσουν παρά να ρισκάρουν για να κερδίσουν. Είχαν αμφότερες κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι και παρέμεινε μέχρι το φινάλε το ισόπαλο 2-2.

Η ομάδα μας ήθελε τη νίκη στο σημερινό ντέρμπι, όμως δεν τα κατάφερε. Προφανώς και δεν είναι καταστροφικό το αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι η διαφορά των τριών πόντων παρέμεινε. Ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι μακρύς και η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα. Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Πέμπτη (19/12) εκτός έδρας κόντρα στο Παραλίμνι.

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα:

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα: