Home ΚΥΠΡΟΣ Η εγκύκλιος για την απαγόρευση εισόδου παραγόντων στα αποδυτήρια των διαιτητών

Η εγκύκλιος για την απαγόρευση εισόδου παραγόντων στα αποδυτήρια των διαιτητών

ag10-omonoia-apoel-a-ref (102)


Παρατίθεται αυτούσια η εγκύκλιος που στάληκε στα Σωματεία Α’ Κατηγορίας στις 3 Φεβρουαρίου 2016 για την απαγόρευση εισόδου παραγόντων στα αποδυτήρια των διαιτητών.

ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Κύριοι

Θέμα: Φύλλο Αγώνος

Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας κατά τη διάρκεια της ψεσινής του συνεδρίας αποφάσισε ότι τα Φύλλα Αγώνος των αγώνων Α’ Κατηγορίας και του Κυπέλλου COCA-COLA Α’ Β’ Κατηγορίας δεν θα παραδίδονται από τους διαιτητές αλλά από τους παρατηρητές αγώνα. Οι παρατηρητές αγώνα ενάμιση ώρα (90 λεπτά) πριν την έναρξη του αγώνα θα παραλαμβάνουν το φύλλο αγώνα από τον διαιτητή και θα το παραδίδουν για συμπλήρωση προς τις διαγωνιζόμενες ομάδες αμέσως.

Ο παρατηρητής αγώνα θα παραλαμβάνει το φύλλο αγώνα συμπληρωμένο από τις 2 ομάδες και θα το παραδίδει στο διαιτητή.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την Προκήρυξη το φύλλο αγώνα πρέπει να παραδίδεται στο διαιτητή συμπληρωμένο τουλάχιστον μια (1) ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια της ψεσινής του συνεδρίας αποφάσισε επίσης ότι κανείς από τους παράγοντες δεν θα εισέρχεται στα αποδυτήρια των διαιτητών και το γηπεδούχο σωματείο θα είναι υπεύθυνο να τοποθετεί επιτηρητή έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών για να μην επιτρέπει την είσοδο στα αποδυτήρια σε κανένα από τους παράγοντες. Παράβαση αυτής της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου θα αποτελεί πειθαρχικό αδίκημα και θα παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή για επιβολή ποινής. Οι διαιτητές είναι υπόχρεοι να αναφέρουν στην έκθεση τους ποιοι εισήλθαν εντός των αποδυτηρίων.

Τα πιο πάνω που αποφασίστηκαν ψες από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας θα ισχύουν από τους σημερινούς αγώνες Κυπέλλου COCA-COLA Α’Β’ Κατηγορίας (03.02.2016).

Ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Με τιμή

Ανθούλης Μυλωνάς
Γενικός Διευθυντής