Home ΚΥΠΡΟΣ Νέο μπάχαλο: Στον… αέρα το Δόξα – ΕΝΠ και παραίτηση Καραβίδα λόγω...

Νέο μπάχαλο: Στον… αέρα το Δόξα – ΕΝΠ και παραίτηση Καραβίδα λόγω Μακαρείου


Δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο αυριανός αγώνας πρωταθλήματος μεταξύ της Δόξας και της Ένωσης θα διεξαχθεί κανονικά.

Όπως μετέδωσε ο Super Sport FM 104.0, το παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο είναι στον «αέρα», λόγω της μη λειτουργίας του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του γηπέδου. Το καταστατικό της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου δεν επιτρέπει αυτό το γεγονός.

Γίνονται έντονες διεργασίες από τους άμεσα εμπλεκόμενους, ούτως ώστε να διορθωθεί έγκαιρα το πρόβλημα που παρατηρείται και ο αγώνας να διεξαχθεί κανονικά.

Μάλιστα πριν από λίγο ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας) ανακοίνωσε μέσω ανάρτηση του την παραίτηση του από την προεδρία της ομάδας κατηγορώντας ΚΟΑ, ΚΟΠ και πολιτεία.

Η ανάρτηση του Καραβίδα:

«Με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε σήμερα με το θέμα του συστήματος παρακολούθησης στο Μακάρειο Στάδιο σχετικά με το ποιος θα το πληρώσει, αλλά και με το θέμα του γηπέδου της Δόξας αποφάσισαν όπως οριστικά και αμετάκλητα παραιτούμε από πρόεδρος της αγαπημένης μου ομάδας. Κουράστηκα τις κοροϊδίες και τις υποσχέσεις από όλους τους αρμοδίους φορείς, ΚΟΑ, ΚΟΠ, πολιτική ηγεσία και άλλα».