Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Κ. Τζιωνή, κ. Νταμπίζα, βάλτε ψηλά τον πήχη!

Λίμπερο: Κ. Τζιωνή, κ. Νταμπίζα, βάλτε ψηλά τον πήχη!

Γράφει ο Λίμπερο
Σε συνέχεια προηγούμενων άρθρων τονίζω και σήμερα την ανάγκη για σκληρή δουλειά μέχρι την ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν με τα χρονικά περιθώρεια που έχουμε μπροστά μας.


Βάλτε τον πήχη ψηλά
Είχαμε χθες δημοσιογραφική διάσκεψη με τον Τεχνικό Διευθυντή και τον πρόεδρο του Σωματείου να αναλύουν σε βάθος κάποια ζητήματα. Το πιο σημαντικό όμως κατά των γραφών είναι η σωστή αξιολόγηση των δυνατοτήτων της ομάδας και η ουσιαστική ενίσχυση αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά στην εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος για να τεθεί ψηλά ο πήχης με την έναρξη των εγχώριων υποχρεώσεων. Και όταν λέω ψηλά εννοώ ξεκάθαρα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν χρειάζονται τόσα λόγια
Με αφορμή την μακράς διάρκειας δημοσιογραφική που έγινε χθες και την προσπάθεια του Νίκου Νταμπίζα να καθησυχάσει τον κόσμο για την μέχρι στιγμής εξέλιξη του «πρότζεκτ» θα ήθελα να δηλώσω φίλος των πράξεων και όχι των λόγιων. Χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να παρερμηνευτεί το πιο πάνω και η χρησιμότητα των διασκέψεων, πιστεύω πως ήταν αχρείαστη η επανάληψη των όσων λέχτηκαν σε προηγούμενες δηλώσεις των δύο κυρίων και ότι ίσως το αποτέλεσμα της διάσκεψης να ήταν περισσότερο αρνητικό παρά θετικό.

Ο περισσότερος κόσμος έχει μπουχτίσει από την έλλειψη επιτυχιών, ενώ πολλοί αγνοούν την παρουσία και το ρόλο ενός Τεχνικού Διευθυντή και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να μάθουν για την διαφορά στο πως λειτουργεί το νέο μοντέλο σε σχέση με ότι ίσχυε μέχρι πέρσι. Ο κόσμος κακά τα ψέματα κρίνει από τα αποτελέσματα και σε αυτή την περίπτωση, η άποψη μου είναι πως ο δεν είναι ο καλύτερος κριτής για αυτό που επιχειρείται να γίνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πράξεις – Πράξεις – Πράξεις
Πρόεδρος και Τεχνικός Διευθυντής είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο 1 και 2 στο πράσινο οικοδόμημα. Από τις δικές τους ικανότητες και τις δικές τους κινήσεις θα εξαρτηθούν πολλά για την επιτυχία ή την αποτυχία της φετινής χρονιάς. Οι δύο άντρες καλούνται να θυσιάσουν χρόνο και ενέργεια για να βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να δει μπροστά την επόμενη ημέρα στην Ιστορία της. Και οφείλουν να το κάνουν με όλες τους τις δυνάμεις, γιατί εδώ που αφήσαμε να φτάσουν τα πράγματα, το παραμικρό λάθος θα κοστίζει διπλά και τριπλά.

Tο μήνυμα της ημέρας:
Όπως θα έχετε διαπιστώσει με τα πιο πάνω, αυτή τη στιγμή προέχουν οι πράξεις στο Σωματείο. Έχουμε κόψει πίσω σε όλα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανοικτά μέτωπα σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο. Εκεί πρέπει να επικεντρωθεί η προσοχή όλων. Ο κόσμος δεν θα μείνει ικανοποιημένος με λόγια, αλλά με πράξεις’ που αυτή τη στιγμή στο μυαλό του μεταφράζονται μόνο με αποτελέσματα.

ΥΓ: Αν έβαζα εγώ τα λόγια στην φωτογραφία πιο πάνω θα ήταν αυτα: «Χωρίς επιτυχίες, δεν υπάρχει αύριο!»