Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Ναι, έχετε όλοι σας δίκαιο, μην τρελαίνεστε

Λίμπερο: Ναι, έχετε όλοι σας δίκαιο, μην τρελαίνεστε

Μπορεί να μην ακούμπησε στο 100% η συσπείρωση στον πλανήτη ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως είναι η πρώτη φορά τα τελευταία τόσα χρόνια που βρίσκεται σε τόσο μεγάλο βαθμό που «ενοχλεί» τους αλλόθρησκους.


Γράφει ο Λίμπερο
Παρατηρώ που λέτε μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια από τους συνήθεις ύποπτους να πλήξουν όλο αυτό που συμβαίνει στο πράσινο στρατόπεδο. Βλέπουν πως η Διοίκηση έχει έρθει κοντά στους οπαδούς της ομάδας και έχει τεθεί ένας κοινός στόχος και τρομάζουν.

Ε όπως και να το κάνουμε, είναι ευκολότερο για το κάθε τηλεκατευθυνόμενο πιόνι να αρθρογραφήσει για κόντρες και διχόνοιες στο λαοφιλέστερο Σωματείο του τόπου, παρά να αναδείξει την πρωτοφανή αντιμετώπιση της κρίσης από μια ομάδα που πέρασε από την οδό της κόλασης και βγήκε ζωντανή.

Γράψετε περισσότερα “ειδικά” άρθρα για το ποια είναι η λαοφιλέστερη ομάδα της Κύπρου, προσπαθήστε να πείσετε τον κόσμο σας να ξεκολλήσει από τον καναπέ, ίσως έτσι παρηγορηθείτε για τις δεκαετίες που νιώθατε αυτούς που πολεμάτε να σας υποτάσσουν εντός και εκτός γηπέδων.

3000 κόσμο στην πρώτη προπόνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που εδώ και χρόνια διανύει μακράν την χειρότερη της περίοδο. Που πέρασε από τις πιο επίπονες διαμάχες, την κόντρα την διχόνοια. Και μια βδομάδα αργότερα κατάληψη στα ορεινά με περισσότερους από 2000 άρρωστους, παθιασμένους και ερωτευμένους με την ομάδα ΟΜΟΝΟΙΑτες να ζωντανεύουν μνήμες από το μεγαλείο της.

Ναι λοιπόν, έχετε όλοι σας δίκαιο. Ξέρετε πώς να μαντρίσετε τα πρόβατα σας και να τους κάνετε με το ζόρι να πιστέψουν πως μπορούν να συγκριθούν μαζί μας. Συνεχίστε να χαϊδεύεται τα αφτιά σας, όμως οι βαθιά χαραγμένες πληγές στα εσώψυχα σας για την ΟΜΟΝΟΙΑ του ΛΑΟΥ, την ΟΜΟΝΟΙΑ της επανάστασης θα σας γδέρνουν τα όνειρα μέχρι την τελευταία σας πνοή.

ΟΜΟΝΟΙΑ χθες, ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα, ΟΜΟΝΟΙΑ πάντα!