Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έτοιμος όταν κληθεί ο Γιώργος Εφραίμ!

Έτοιμος όταν κληθεί ο Γιώργος Εφραίμ!

efraim


Έτοιμος να πάρει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά δήλωσε χθες ο Γιώργος Εφραίμ και ίσως να ήρθε η ώρα να βρεθεί στην εντεκάδα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναγνώρισε πως δεν έπιασε ακόμα τα γνωστά του επίπεδα, αλλά γεμάτος αυτοπεποίθηση τόνισε πως αυτό δεν θα αργήσει να γίνει:

“Το τελευταίο μου 90λεπτο ήταν στον τελικό κυπέλλου. Προσπαθώ να ανεβώ. Θεωρώ πως είμαι σε καλό επίπεδο αλλά μπορώ να δώσω περισσότερα, όταν πάρω συνεχόμενα παιχνίδια”.

Ο Εφραίμ μίλησε για άλλη μια φορά με σοβαρότητα, σαν ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Με τα λεγόμενα του δείχνει συνεχώς πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα, κάθε φορά που μιλάει είναι σαν να στέλνει πολλαπλά μηνύματα σε όσους τον λιγουρεύονται. Όταν με το καλό ανεβεί, θεωρείται δεδομένο πως αυτοί που “ενοχλούν” θα γίνουν πιο έντονοι και ο Εφραίμ τους κόβει τον αέρα.

Είναι πολύ πιθανόν ο Γιώργος να είναι μια από τις αλλαγές στην εντεκάδα του Σοφοκλέους. Σε μια τέτοια περίπτωση, ελπίζουμε να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να κάνει πλάκα στην άμυνα της ΑΕΛ όπως ακριβώς έκανε πέρσι παρέα με τους Αβραάμ και Χριστοφή.