Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δώδεκα λεπτά ήταν αρκετά (video)

Δώδεκα λεπτά ήταν αρκετά (video)

sak_9123


Με το δεξί και άνετα μπήκε στο πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ, που έπαιξε κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Παρότι το ημίχρονο τελείωσε χωρίς τέρματα, οι πράσινοι ήταν στο δεύτερο ημίχρονο καταιγιστικοί και φιλοδώρησαν με 5 τέρματα την Αγία Νάπα. Τρόμαξε στο διάστημα 49-61 η ΟΜΟΝΟΙΑ αφού πέτυχε 4 τέρματα!

 

Α’ ημίχρονο

Όπως αναμενόταν η Αγία Νάπα παρατάχθηκε με πολυπρόσωπη άμυνα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έλεγξε από νωρίς το ρυθμό και μόλις στο 7 έχασε ευκαιρία με σουτ του Ασίς. Στο 20 η ομάδα μας δικαιούταν πέναλτι όταν ο Σπούγκιν ανατράπηκε καθαρά αλλά ο Ζαφείρης λόγω του πορτοκαλιού χρώματος της Αγίας Νάπας έδωσε κάρτα στο Γιουβάλ! Στο 28 χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία όταν από σέντρα του Αβραάμ λίγο έλειψε να έρθει το αυτογκόλ. Λίγο αργότερα δυνατό σουτ του Χριστοφή αποκρούστηκε ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου παρότι έφτιαξε πολλές προϋποθέσεις, το γκολ δεν ήρθε.

 

Β’ ημίχρονο

Στο β’ ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε με γκολ και απλοποίησε τα πράγματα. Ο Χριστοφή ελίχθηκε υπέροχα στο 49, σέντραρε και προ του Άλβες ο Φαμπέτας πέτυχε αυτογκόλ! Το γκολ βοήθησε την ομάδα να ανεβεί και στο 58 ο Λέο έκανε το 2-0 με σουτ μέσα από τη περιοχή! Μόλις δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τζίμη να σκοράρει με πανέμορφη ενέργεια και καταπληκτικό σουτ. Το κρεσέντο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ολοκληρώθηκε με άλλο ένα υπέροχο γκολ από τον Αβραάμ, αυτή τη φορά μετά από ομαδική ενέργεια! Μέχρι το τέλος του ματς οι πράσινοι είχαν πάμπολλες ευκαιρίες να πετύχουν 5ο γκολ κάτι που τελικά έγινε με τον Φρέντι, με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Μόνη αντίδραση της Αγίας Νάπας, μια κεφαλιά στο δοκάρι στην τελευταία φάση του αγώνα.


Συμπερασματικά

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοση της στα επίπεδα του 15λέπτου 49-64, τότε θα τρομάξει πολλούς. Οι πράσινοι έδειξαν σε καλό δρόμο και πως ξεπέρασαν τον αποκλεισμό της Ευρώπης. Η ομάδα έδειξε αρετές που της έλειψαν πέρσι, ενώ ξεκάθαρα ο καλός Ασσίς, την ανεβάζει επίπεδο.


Στιγμιότυπα