Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να κερδίσει την ΑΕΛ και την εμπιστοσύνη του κόσμου της

Να κερδίσει την ΑΕΛ και την εμπιστοσύνη του κόσμου της

img_3557


Όπως έχουν εξελιχθεί οι πρώτες 3 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην ΑΕΛ έχει αποκτήσει κομβική σημασία για τους πράσινους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσει και να δει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Ασφαλώς το βαθμολογικό είναι ο νούμερο ένα λόγος που η ομάδα του Σοφοκλή Σοφοκλέους θέλει τη νίκη! Δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει κι άλλο έδαφος η ΟΜΟΝΟΙΑ. Όσο νωρίς και αν είναι, θα γίνουν δύσκολα τα πράγματα, μιας και ακολουθεί και πρόγραμμα δύσκολο. Αν κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ πιάνει την ΑΕΛ στη βαθμολογία και μπορεί να πάει με αυτοπεποίθηση στον δεύτερο τελικό κόντρα στο Αποέλ.

Ένας δεύτερος παράγοντας, να θέλουν οι πράσινοι τη νίκη, είναι για να κερδίσουν ξανά τον κόσμο τους. Υπάρχει μπόλικος δρόμος, ανατροπές έχουν γίνει πολλές στην ιστορία του αθλήματος. Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο, θα χρειαστεί πίστη, συσπείρωση και ασφαλώς η βοήθεια του τεράστιου κόσμου της ομάδας. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος αυτή τη στιγμή, προσπαθεί να βρει κάπου να πιαστεί. Αυτό το κάπου, δεν είναι άλλο από μια πειστική νίκη σε ντέρμπι, με εμφάνιση και τσαμπουκά επιπέδου ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, πρέπει όμως να γίνει η αρχή. Τίποτα δεν έχει τελειώσει για την ΟΜΟΝΟΙΑ, η αυτοπεποίθηση όλων μας όμως χρειάζεται τόνωση. Μια νίκη κόντρα στην ΑΕΛ μπορεί να επαναφέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ στον σωστό δρόμο, τουλάχιστον όσον αφορά το βαθμολογικό και το ψυχολογικό κομμάτι. Κατά τα άλλα, υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει.