Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παβίτσεβιτς: “Απλά δεν μπορούσα”

Παβίτσεβιτς: “Απλά δεν μπορούσα”

img_5323_640x427


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταγραφή του Σάβο Παβίτσεβιτς στην Χάποελ Τελ Αβίβ, με τον παίκτη να έχει δικαίωμα συμμετοχής, 1η Ιανουαρίου 2013. Ο Μαυροβούνιος μπακ ο οποίος παλαιότερα αγωνίστηκε στην μισητή αντίπαλο της Χάποελ, Μακάμπι, ήταν χθες πρώτο θέμα στα μέσα του Ισραήλ, αφού ένα χρόνο μετά την παρουσία του στους κίτρινους, επέλεξε το αιώνιο κόκκινο στρατόπεδο.

“Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι επαγγελματίας και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η Χάποελ τους στόχους της. Είναι ξεκάθαρο από τα αποτελέσματα πως η μεγάλη ομάδα της πόλης είναι η Χάποελ”, σχολίασε ο παίκτης.

Ερωτηθείς για το οικονομικό κομμάτι, και ότι αποχώρησε από την ΟΜΟΝΟΙΑ λόγω των καθυστερημένων πληρωμών, είπε: “Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Απλά δεν μπορούσα να εργαστώ σε εκείνες τις συνθήκες. Ελπίζω το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου να είναι επιτυχημένο”.

Παίζει το δικό της ρόλο αυτή η μεταγραφή
Εάν ο παίκτης έχει υπογράψει προσύμφωνο και όχι συμβόλαιο με τους “εργάτες” τότε πιθανόν η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπορεί να κάνει μία προσθήκη τον Γενάρη χωρίς κάποιος να αποχωρήσει. Εάν όμως ο Σάβο έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο, τότε δεν επιτρέπεται στην ομάδα μας να κάνει προσθήκη χωρίς να υπάρξει αποχώρηση.