Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το θέμα είναι τώρα η συνέπεια

Το θέμα είναι τώρα η συνέπεια

img_9228


Η τρίτη συνεχόμενη νίκη ήρθε, όπως και αν ήρθε! Η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει έστω και καθυστερημένα το σερί από νίκες που περιμέναμε εδώ και καιρό και βλέπει τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία. Για το πρωτάθλημα τα πράγματα μοιάζουν πολύ δύσκολα, ειδικά από τη στιγμή που η Ανόρθωση δείχνει αξιοθαύμαστη συνέπεια. Η δεύτερη θέση όμως δεν είναι όνειρο, είναι στόχος εφικτός. Κι όταν την φτάσουμε, θα δούμε αν μπορούμε να έχουμε υψηλότερες βλέψεις.

Είναι δεδομένο η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν άρεσε χθες. Δεν ξέρουμε αν όντως ο τραγικός αγωνιστικός χώρος έπαιξε τόσο μεγάλο ρόλο, η ουσία είναι όμως πως αν ο Σοάρες δεν είχε την έμπνευση να εξαπολύσει εκείνο τον πύραυλο, το πιο πιθανόν είναι τώρα να συζητούσαμε για τους 2 χαμένους βαθμούς. Πόσα όμως παιχνίδια η ομάδα έπαιξε μπάλα και δεν πήρε τους βαθμούς; ΑΕΚ, ΑΕΛ, Αποέλ, Ανόρθωση, Απόλλωνας. Σε αυτά τα ματς οι πράσινοι έπρεπε να πάρουν 15 βαθμούς, πήραν 2! Μάλιστα είναι τα παιχνίδια κόντρα σε αυτούς που κυνηγάμε, άρα καλοδεχούμενοι οι τρεις βαθμοί κι ας ήρθαν με αυτό τον τρόπο.

Το σημαντικό πλέον για την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι να παραμείνει συνεπής στις νίκες. Να διορθώσει ότι πρέπει να διορθωθεί, να συνεχίσει να κερδίζει! Αρχίζοντας από το παιχνίδι με την Αγία Νάπα, να προσθέσει άλλους τρεις πόντους στο σακούλι της, να βάλει άλλο ένα λιθαράκι στην αυτοπεποίθηση της, να το πιστέψει ακόμα περισσότερο και η ίδια και να μπει στον κύκλο των ντέρμπι γνωρίζοντας που και τους 4 τους έχει! Και το έδειξε στον πρώτο γύρο!