Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με αυτούς θα πορευθούμε!

Με αυτούς θα πορευθούμε!

sak_2592


Η τρίτη μεταγραφή δεν έμελλε να έρθει ποτέ, όσο κι αν κάποιοι περίμεναν μέχρι τη τελευταία στιγμή πως ίσως να ερχόταν η έκπληξη και να ανακοινωνόταν κάποιος. Ο Απόλλωνας όμως απάντησε αρνητικά στην πρόταση για Άλεξ Κωνσταντίνου, η Δόξα επέμενε ως την τελευταία στιγμή για ένα ποσό λίγο πιο κάτω από 100 χιλιάδες για το Φοφανά και έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ πρόσθεσε στο ρόστερ της μόνο τους Ρουσιά και Μορέιρα.

Ίσως να είναι καλύτερα έτσι. Ίσως να πάρουν ευκαιρίες ο Μάριος Δημητρίου, ο Ρουσιάς, ακόμα και ο Θεράποντος που παρότι πολύ μικρός συνοδεύεται από εξαιρετικές συστάσεις. Τη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού στη δεύτερη ομάδα έχει παίξει και ο Φιλιώτης, που ήδη εντυπωσίασε με το τσαμπουκά του στο κύπελλο. Γενικά, οι μικροί θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να παίξουν, από τη στιγμή που δεν αποκτήθηκε κάποιος.

Αν θέλουμε πάντως να είμαστε ειλικρινείς, πρέπει να πούμε πως όλοι θα νιώθαμε πιο άνετα αν ερχόταν ένας παίκτης. Αυτά είναι όμως τα δεδομένα μας και πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως αυτούς έχουμε και με αυτούς θα πορευτούμε. Έχουμε ποιότητα, ας ελπίσουμε πως οι μικροί θα δώσουν και βάθος.