Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλουν θετική κατάληξη με Αντράντε

Θέλουν θετική κατάληξη με Αντράντε

sak_8568
Ο Αντράντε ανήμερα των γενεθλίων του (6/6/81) αποτελεί την πιο καυτή περίπτωση

Ο Λέο κλείνει στη Ντέμπρετσεν, ο Σπούγκιν ψάχνει κάτι καλύτερο, απομένουν τα διαδικαστικά για να πωληθεί ο Χριστοφή στην Σιόν, τη στιγμή που κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα εξελιχθεί η υπόθεση Άλβες, με δεδομένο το υψηλό του συμβόλαιο. Με όλα αυτά κατά νου, στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο να χαθεί άλλος πρωτοκλασάτος. Και ρίχνουν το βάρος τους στην πιο δύσκολη περίπτωση.


Αυτή δεν είναι άλλη βέβαια από τον Ζοάο Πάολο Αντράντε. Ο ηγέτης της πράσινης άμυνας, έχει συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο, με απολαβές όμως πάνω από τα όρια που έχει θέσει το συμβούλιο. Για να πειστεί να παραμείνει, όπως γράψαμε και πιο παλιά είναι πολύ πιθανόν να του προταθεί επέκταση στο συμβόλαιο. Σε πολύ μεγάλο βαθμό όμως, εξαρτάται από τον ίδιο η εξέλιξη της υπόθεσης.

Πρέσινγκ στον Αντράντε, ασκεί καθημερινά ο Νούνο Ασσίς. Ο Νούνο θέλει πολύ να έχει και του χρόνου συμπαίκτη του τον Πορτογάλο, αφού είναι γνωστή η αξία του. Παράλληλα και ο μάνατζερ των δυο παικτών θέλει να κρατήσει τον Αντράντε στην Κύπρο και προσπαθεί να του ασκήσει επιρροή. Οι επόμενες μέρες, με δεδομένο ότι σιγά σιγά οι παίκτες θα αρχίσουν να έρχονται Κύπρο, είναι καθοριστικές.