Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τους βγαίνει από νωρίς

Τους βγαίνει από νωρίς


Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ αποφάσιζε την έλευση νεαρών ποδοσφαιριστών για να περάσουν από το μικροσκόπιο του Τόνι Σαβέφσκι, ούτε οι πιο αισιόδοξοι δεν περίμεναν πως οι πρώτοι δυο που θα έρχονταν, θα έδειχναν προοπτική. Ο Γκανίου Ογκούνγκμπε και ο Αλίπιο Ντουάρτε άρεσαν στο φιλικό κόντρα στην Αγία Νάπα και πλέον οι περιπτώσεις τους εξετάζονται πιο σοβαρά.

Δεν είναι φυσικά δεδομένο ότι θα αποκτηθούν. 25 καλά λεπτά εναντίων μιας ομάδας μικρότερης κατηγορίας, δεν είναι το ασφαλέστερο κριτήριο. Εάν λοιπόν ο κόουτς δεν είδε στις προπονήσεις κάτι που πραγματικά τον έπεισε, ο εξονυχιστικός έλεγχος των νεαρών θα συνεχιστεί, με νέες εξετάσεις να αποτελεί το φιλικό κόντρα στη Σαλαμίνα. Το σημαντικό όμως, είναι πως έχουν αρκετές πιθανότητες να αποκτηθούν.

Και το λέμε γνωρίζοντας ότι συνήθως από τη διαδικασία δοκιμαστικών, ικανοί να αποκτηθούν κρίνονται περίπου 1 ή 2 στους 10! Γκανίου και Αλίπιο δεν είναι τυχαίοι σύμφωνα με τα βιογραφικά τους, δεν παύουν όμως να είναι νεαροί χαμηλού κόστους, που δείχνουν να έχουν προοπτική, έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορει να θεωρεί τον εαυτό της τυχερό! Να σημειωθεί πάντως πως ενδεχόμενη συμφωνία με τους παίκτες, δεν σημαίνει απαραίτητα παραμονή τους στο φετινό ρόστερ. Αν ο κόουτς αποφασίσει πως χρειάζονται λεπτά, είναι πιθανόν να αποκτηθούν και να παραχωρηθούν σε μικρότερη ομάδα με δανεισμό, με όρο ασφαλώς στο συμβόλαιο για μίνιμουμ αριθμό συμμετοχών.