Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Σε επαφή με Ρουέδα ώστε να επιτευχθεί κάποιος διακανονισμός”

“Σε επαφή με Ρουέδα ώστε να επιτευχθεί κάποιος διακανονισμός”

img_8885


Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα, η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχει προϋπολογίσει το ποσό των 350 χιλιάδων ευρώ που ζητάει ο Ρουέδα, στα λεφτά που απαιτείται να καταβληθούν για τα κριτήρια Σεπτεμβρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου,  μίλησε για το θέμα στο Ράδιο Πρώτο.

«Είναι γεγονός ότι η ΦΙΦΑ έχει εκδικάσει ένα ποσό κοντά στις 350 χιλιάδες και η ομάδα πρέπει να πληρώσει τον Ρουέδα. Το συγκεκριμένο ποσό έχει προϋπολογιστεί στο 1 εκατομμύριο 200 χιλιάδες που ανέφερε ο κ. Μυλωνάς για να περάσει η ομάδα μας τα κριτήρια Σεπτεμβρίου. Δεν ήταν κάτι το οποίο δεν γνώριζε το διοικητικό συμβούλιο, αντιθέτως το υπολόγιζε Με τον ποδοσφαιριστή βρίσκεται η διοίκηση σε επαφή ώστε να επιτευχθεί κάποιος διακανονισμός. Μέχρι στιγμής ο Ρουέδα είναι αρνητικός αλλά υπάρχουν κάποιες μέρες και θα γίνει προσπάθεια για να γίνει κάποιος διακανονισμός προκειμένου να μην πληρώσει η ομάδα άμεσα αυτό το ποσό».

Για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις
«Γίνονται αρκετές προσπάθειες από το Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να περάσουμε τα κριτήρια. Ένα ποσό ξεκίνησε να μαζεύεται αλλά είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο. Ήδη έχει ανακοινωθεί μια εκδήλωση την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με την Ένωση όπου θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Επίσης θα γίνει το gala dinner όπου ευελπιστούμε να μαζέψουμε και εκεί ένα σεβαστό ποσό. Ευχαριστούμε τον κόσμο που δείχνει διάθεση να στηρίξει τα προϊόντα του Σωματείου (energy drink).

Για το διοικητικό
«Γίνονται και θα συνεχιστούν οι ενέργειες. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα. Πρέπει να κάνουμε υπομονή. Είναι φυσιολογικό να ακουστούν και να γραφτούν πολλά. Να περιμένουμε μέχρι την Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση. Υπάρχει ένας μηχανισμός στο Σωματείο που δουλεύει πολύ καλά».

Αν πληρώθηκαν σήμερα οι παίκτες
«Έχουν πληρωθεί ένα μήνα . Οι ποδοσφαιριστές θέλουν πάρα πολύ να διασκεδάσουν τις αρνητικές εντυπώσεις που άφησαν στον αγώνα με την Ανόρθωση και είναι αποφασισμένοι να δείξουν το καλό τους πρόσωπο. Είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για την προετοιμασία
«Είναι γνωστό ότι το Σάββατο θα παίξουμε φιλικό με την ΑΕΚ στην Αθήνα. Θα πάμε με κάποιες απουσίες. Οι διεθνείς και ο Εφραίμ δεν θα αγωνιστούν. Για τον Ασίς θα δούμε σήμερα αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού».