Home TOP NEWS Άρεσε και επιστρέφει ο Γκράβενμπερχ

Άρεσε και επιστρέφει ο Γκράβενμπερχ

dunzell


Τα τελευταία 24ωρα είχε διαρρεύσει πως ο ένας εκ των 4 Ολλανδών που δοκιμάστηκαν στο Ηλίας Πούλλος άρεσε και ίσως επιστρέψει για να δοκιμαστεί εκ νέου και να συμφωνήσει με την ομάδα μας. Η ιστοσελίδα protathlima.com, αποκάλυψε απόψε το όνομα του και είναι ο Ντάνζελ Γκράβενμπαχ. Ο ποδοσφαιριστής είναι 21 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση. Τελευταία του ομάδα ήταν η ρουμάνικη Κλουζ.

Ο Ντάνζελ είναι προϊόν της φημισμένης ακαδημίας του Άγιαξ και μάλιστα είχε προκαλέσει ενδιαφέρον από Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ξεχωρίζει για τη δύναμη του, έχει περάσει από τις μικρές εθνικές της Ολλανδίας, αν και έχει καταγωγή από το Σουρινάμ. Στις 7 και 16 Ιούνη έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Αντρών του Σουρινάμ, κόντρα στη Νικαράγουα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ χθες του Πάτρικ Κλάιφερτ έδωσε φιλικό με το Κουρακάο. Με το τέλος της σειράς παιχνιδιών το πιο πιθανό είναι να ενσωματωθεί με τη προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να τον δει περισσότερο ο Καϊάφας.

Το κασέ του είναι μέσα στα πλαίσια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εκφράζεται δε η άποψη πως μπορεί να αποδειχθεί καλή επένδυση και έχει τις ικανότητες να βοηθήσει τόσο σε θέση φορ όσο και στο δεξί άκρο της επίθεσης.

liverpool-danzell

united-danzell