Home TOP NEWS Νέα πρόσωπα, ίδια θέληση

Νέα πρόσωπα, ίδια θέληση

pod-ermis-omo-c-30-kaiafas


Είναι δεδομένο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση θα έχει τουλάχιστον 3 αλλαγές. Ασσίς, Σκέμπρι και Λομπιανίτσε είναι τιμωρημένοι και θα δουν τον αγώνα από τη κερκίδα. Δίπλα τους ίσως να κάθεται και ο Κριστοβάο Ράμος που απεκόμισε τραυματισμό στο ματς με το Αποέλ. Ο Καϊάφας παρατάσσει νέα πρόσωπα, περιμένει όμως να δει το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση.

Στην άμυνα το μόνο πρόσωπο που αλλάζει είναι ο δεξιός μπακ. Δημητρίου και Κυριάκου διεκδικούν τη θέση του Λομπιανίτσε, με τις καλές πρόσφατες εμφανίσεις να δίνουν προβάδισμα στο Μάριο. Κατά τα άλλα, στον άσσο θα είναι ο Παναγή, δίδυμο μπροστά του οι Γκουλόν και Ρούνιε και αριστερά ο Λεάντρο.

Δύσκολα θα σπάσει και το δίδυμο Οικονομίδη-Μαργκάσα στον άξονα, μόνο που μπροστά τους θα έχουν νέο πρόσωπο. Αν ο Ράμος προλάβει έχει πολλές πιθανότητες να είναι αυτός ο αντι-Ασσίς. Αλλιώς παίζει ισχυρά να ξεκινήσει ο Ρομπέρτο Γκαρσία, λίγο πιο πίσω από τον Ποτέ που θα αντικαταστήσει το Σκέμπρι. Στα φτερά, Φοφανά, Ρούμπιο, Κιρμ και Ράμος έχουν όλοι πιθανότητες να ξεκινήσουν.