Home TOP NEWS Παράταση για τις ανανεώσεις

Παράταση για τις ανανεώσεις

kaz-omo-ermis-may-18-291


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει ότι θα δοθεί παράταση μέχρι τις 27 Ιουνίου στους υφιστάμενους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας για να κρατήσουν τη θέση τους:

Μετά από επιθυμία αρκετών φίλων της ομάδας μας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας αποφάσισε όπως δώσει παράταση μέχρι τις 27 Ιουνίου 2015 στους υφιστάμενους κάτοχους εισιτηρίου διαρκείας, για να κρατήσουν τη θέση του εισιτηρίου διαρκείας τους και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Καλούνται τόσο οι υφιστάμενοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, όσο και ο υπόλοιπος κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας, στηρίζοντας το Σωματείο μας στην προσπάθεια που καταβάλλει για να είναι συνεπές στους μηνιαίους ελέγχους της ΚΟΠ, αλλά και στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ, με τον επόμενο έλεγχο να είναι καθορισμένος για τις 30 Ιουνίου 2015.

Οι κάτοχοι OMONOIA VISA, δικαιούνται έκπτωση 10% στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας. Διευκρινίζεται πως την έκπτωση δικαιούται μόνο ο κάτοχος της OMONOIA VISA. Επιπλέον, η έκπτωση μπορεί να δοθεί από αγορές που γίνονται από τα σημεία πώλησης και όχι μέσω του Online Ticketing.