Home TOP NEWS Τα πάντα για την πρόκριση

Τα πάντα για την πρόκριση

match-final-jaga-omonoia (7)


Η ώρα της αλήθειας μας κτυπάει το κουδούνι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται στις 19:00 (live omonoianews.com) την Γιαγκελόνια στα πλαίσια του 2ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ και θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί. Το 0-0 του πρώτου αγώνα άφησε ανοικτούς τους λογαριασμούς μεταξύ των δυο ομάδων και η ομάδα μας πρέπει σήμερα να κάνει το μεγάλο βήμα.

Όλοι στο Ηλίας Πούλλος είναι αισιόδοξοι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι η ομάδα που θα πανηγυρίζει σήμερα το βράδυ. Το γεγονός πως θα αγωνίζεται μπροστά στον μεγάλο της κόσμο, της δίνει ελαφρύ προβάδισμα γιατί αγωνιστικά τα πάντα είναι μοιρασμένα. Οι ποδοσφαιριστές του Καϊάφα όμως γνωρίζουν πλέον πως έχουν καλύτερη ομάδα και θα προσπαθήσουν να το αποδείξουν.

Η Γιαγκελόνια από την άλλη, έρχεται στο ΓΣΠ με αυτοπεποίθηση και δεν το κρύβει. Οι Πολωνοί θεωρούν πως μπορούν να περάσουν και θέλουν να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Για να τους κόψουμε τον αέρα, πρέπει να εμφανιστούμε σωστοί εντός του αγωνιστικού χώρου και να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο, αλλά από εμάς εξαρτάται.