Home TOP NEWS Αν ψάχνει παιχνίδι να εμφανιστεί…

Αν ψάχνει παιχνίδι να εμφανιστεί…

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν να κάνουν τη διαφορά στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να προσφέρει, είναι χωρίς αμφιβολία ο Κλέιτον Σίλβα. Η αξία του από τη στιγμή που είναι ένας παίκτης που ξέρουμε δεν αμφισβητείται, ως τώρα όμως είδαμε μόνο μικρά κλάσματα της και σε πολύ περιορισμένα χρονικά διαστήματα. Ο Βραζιλιάνος είτε λόγω ετοιμότητας είτε λόγω διάθεσης, δεν έχει κουβαλήσει το οργανωτικό κομμάτι στους ώμους του.


Αν ψάχνει ένα παιχνίδι να εμφανιστεί και να δείξει την αξία του ο Κλέιτον, αυτό της Κυριακής είναι ιδανικό. Η ομάδα πονάει σε πολλούς τομείς, ένας από αυτούς είναι και η δημιουργία και σε αυτόν ο καλός Κλέιτον, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Τονίζουμε το “ο καλός Κλέιτον” γιατί δικαίως έχει δεχθεί σκληρή κριτική ο Βραζιλιάνος και πρέπει να προσεγγίσει το ντέρμπι σαν ιδανική ευκαιρία να δώσει απαντήσεις πρώτα από όλα στον εαυτό του.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη τους ποιοτικούς της παίκτες σε καλή φόρμα. Κόντρα στην Καρμιώτισσα ο Κλέιτον μπήκε με περισσότερη διάθεση από ότι στα πρώτα τρία ματς του πρωταθλήματος, σίγουρα όμως ούτε πλησίασε το ταβάνι του. Το λέμε ξανά, μπαίνουμε σε δύσκολα και οφείλει να κάνει την εμφάνιση του.