Home TOP NEWS Ώρα να πάρουν ξανά το όπλο τους

Ώρα να πάρουν ξανά το όπλο τους

 


Κόντρα στην ΑΕΛ ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ έχασε μια ευκαιρία πολύ εύκολη για την κλάση του. Ο Δημήτρης Χριστοφή τον μιμήθηκε κόντρα στο Αποέλ. Και τα δυο παιχνίδια που στράβωσαν για την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ καλύτερα αν έμπαιναν αυτές οι φάσεις. Ο τρίτος επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που πήγαινε πολύ καλά μέχρι να κάτσει στον πάγκο Κίλιαν Σέρινταν δεν είχε πολλά λεπτά συμμετοχής, έτσι μοιραία σίγησε κι αυτός, ενώ ο Ρουσιάς μένει στον πάγκο.

Το βέβαιο είναι πως οι επιθετικοί μας, όποιοι 2 ή 3 κι αν παίξουν το Σάββατο, πρέπει να πάρουν ξανά το όπλο τους. Είναι σαφές πως αυτοί αποτελούν το μεγάλο πλεονέκτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έναντι των αντιπάλων της και όσο δεν ματώνουν τα δίκτυα, το έργο της ομάδας γίνεται πολύ πιο δύσκολο. Με 17 γκολ παθητικό σε 13 αγώνες, γίνεται σαφές πως είναι οι φορ μας που πρέπει να κουβαλήσουν την ομάδα, μέχρι να διορθωθούν με δουλειά ή προσθήκες και τα κενά στα μετόπισθεν.

Ο Ματ μάλιστα έχει επιπλέον κίνητρο, αφού πλέον έχει συγκάτοικο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Δεν υπάρχει αμφιβολία για τον καλύτερο φορ στο πρωτάθλημα, πρέπει όμως να το υπενθυμίσει σε όλους άμεσα.