Home TOP NEWS Το επόμενο διάστημα οι αποφάσεις για το μοντέλο λειτουργίας

Το επόμενο διάστημα οι αποφάσεις για το μοντέλο λειτουργίας

Με τον Άκη Ιωακείμ θα πορευτεί στον πάγκο της η ΟΜΟΝΟΙΑ για τις τέσσερις επόμενες τουλάχιστον εβδομάδες. Λέμε τουλάχιστον γιατί το επικρατέστερο σενάριο είναι η απόφαση για τον νέο προπονητή και το καθεστώς κάτω από το οποίο θα δουλέψει να αξιολογηθεί μέσα στις επόμενες βδομάδες. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται να επικρατεί η αντίληψη ότι οι αποφάσεις πρέπει να ληφθούν μετά από αξιολόγηση και όχι τώρα υπό καθεστώς πίεσης.


Η άποψη που επικρατεί στα περισσότερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, είναι πως δεν πρέπει καν να τεθεί θέμα επιστροφής στην ποδοσφαιρική εφορία. Πρόκειται για ένα τρόπο λειτουργίας προηγούμενων δεκαετιών και ένας από τους λόγους που η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε πίσω ήταν ότι για χρόνια ήταν κολλημένη σε αυτόν. Φαίνεται λοιπόν πως τις επόμενες μέρες θα αξιολογήσουν όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες και πού πήγαν λάθος και ανάλογα θα επιλέξουν τον τρόπο που θα δουλέψουν.

Ίσως συνεχισθεί το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή, ίσως γίνει στροφή σε μοντέλο προπονητή-μάνατζερ. Μια άλλη επιλογή μπορεί να είναι για ομάδα από σκάουτερς που θα πλαισιώνει το τεχνικό τιμ. Μια άλλη θέση που έχει ξεχωριστεί σημασία, σε μοντέλο προπονητή-σκάουτερς, είναι αυτό του διευθυντή ποδοσφαίρου. Όλες οι επιλογές θα αξιολογηθούν για την ώρα απόφαση δεν υπάρχει.

Αφού ανοίξαμε πάντως το θέμα να πούμε πως η επιστροφή στην ποδοσφαιρική εφορία δεν είναι καν επιλογή, είναι ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες έμειναν να σηκώσουμε κεφάλι. Οι θέσεις τις οποίες εξέφρασε σήμερα η ΘΥΡΑ 9 σχετικά με την εφορία μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να προχωρήσει και τις θέσεις αυτές στην εφορία πρέπει να πάρουν νέα μυαλά, με πιο σύγχρονες αντιλήψεις.