Home TOP NEWS Η αντίδραση από ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλωνα για την κλήρωση

Η αντίδραση από ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλωνα για την κλήρωση

 


Δηλώσεις από τους εκπρόσωπους Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Απόλλωνα έγιναν μετά την κλήρωση του Κυπέλλου. Ο Ανδρέας Δημητρίου τόνισε πως θα είναι αμφίρροπα παιχνίδια, όμως αισιοδοξεί πως η ομάδα μας θα φτάσει στην πρόκριση. Τον ίδιο στόχο έχει ασφαλώς και ο Απόλλωνας, που όπως ανέφερε ο Φανούριος Κωνσταντίνου θέλουν να φτάσουν μέχρι τέλος στη διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρίου: «Είμαστε βέβαιο ότι θα γίνουν δύο πάρα πολύ δυνατά παιχνίδια. Συνήθως τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα προσφέρουν θέαμα και πάντα η εξέλιξη τους είναι αμφίρροπη, όποτε έτσι αναμένουμε τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου. Ο Απόλλωνας βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Από εκεί και πέρα εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, είναι σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουμε για να επανέλθουμε στην πορεία που επιβάλλεται να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ σύμφωνα με το εκτόπισμα και η ιστορία της. Είναι σημαντικό να κατακτήσουμε ένα τίτλο φέτος για να μπορέσουμε του χρόνου να κάνουμε αυτό που ομολογεί το σλόγκαν των διαρκείας μας, το άλμα κορυφής. Θα επιδιώξουμε την πρόκριση, σεβόμαστε τον Απόλλωνα, όμως είμαστε αισιόδοξοι πως στο τέλος της ημέρας θα είμαστε στους “4”».

Από την πλευρά του ο Φανούριος Κωνσταντίνου δήλωσε: «Ερχόμενοι εδώ γνωρίζαμε ότι θα προέκυπταν αρκετά σημαντικά παιχνίδια απ’ όλες τις μεγάλες ομάδες. Από εκεί και πέρα είμαστε ο Απόλλωνας, σεβόμαστε την ΟΜΟΝΟΙΑ που παραμένει μια πολύ μεγάλη ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτές τις διπλές αναμετρήσεις να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για να έχουμε το δικαίωμα να δώσουμε το παρών μας για 5η φορά τα τελευταία οκτώ χρόνια στον τελικό της διοργάνωσης».