Home TOP NEWS «Μία είναι η επιλογή»

«Μία είναι η επιλογή»

 


Ραδιοφωνικές δηλώσεις έκανε σήμερα ο Ανδρέας Δημητρίου και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της πράσινης επικαιρότητας. Διαβάστε πιο κάτω όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Μία είναι η επιλογή, να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Πρόκειται για εξαιρετικά καθοριστικό παιχνίδι, όσο αφορά την προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη. Μας απομένουν πέντε παιχνίδια, εκ των οποίων τα δύο στην έδρα μας, αρχής γενομένης από αυτό του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ. Οφείλουμε μπροστά στον κόσμο μας να το κερδίσουμε. Αναμφίβολα θα έχουμε απέναντί μας μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος και συνεπώς ξέρουμε πως για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα πρέπει αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις, αλλά και τον χαρακτήρα που θέλουμε να έχει η ομάδα, να τα βγάλουμε στο γήπεδο. Έχουμε κερδίσει την ΑΕΚ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, μπορούμε να την κερδίσουμε και το Σάββατο».

Παρουσία κόσμου: «Εάν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως, για να επιστρέψει μαζικά ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα γήπεδα, θα πρέπει πρώτα να τον κερδίσουμε ξανά μέσα από τις εμφανίσεις μας. Προς αυτήν την κατεύθυνση δουλεύουμε. Απ’ εκεί και πέρα, η ομάδα το Σάββατο δίνει ένα παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου ενδεχομένως να αποδειχτεί καθοριστικό στην προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη. Και είναι σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ, για πάρα πολλούς λόγους, να εξασφαλίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αναμφίβολα, κανέναν μας δεν γεμίζει ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη. Αναγνωρίζουμε πως, υπό κανονικές συνθήκες, δεν θα ήταν στόχος, αλλά κάτι το αυτονόητο. Όμως, εκ των πραγμάτων διεκδικούμε την έξοδο στην Ευρώπη και θα πρέπει να την πετύχουμε. Θα είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για την ομάδα μας, να αγωνιστεί μπροστά σε αρκετό κόσμο το Σάββατο. Θα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσει».

Για τα αγωνιστικά της ομάδας: «Η συμμετοχή των Βύντρα και Άρνασον στον αγώνα με την ΑΕΚ κρίνεται αμφίβολη. Οι δύο ποδοσφαιριστές, μέχρι χθες, ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα και φυσιοθεραπεία. Θα κριθεί η συμμετοχή τους ή όχι στην αποστολή, πιθανότατα την τελευταία προπόνηση. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά. Υπενθυμίζουμε πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ανδρέας Παναγιώτου, που έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες».

Για δημοσιεύματα που αφορούν τον προγραμματισμό της νέας σεζόν: «Εδώ και πάρα πολλή καιρό τονίζουμε πως οι αποφάσεις που αφορούν τον προγραμματισμό, θα παρθούν μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Αυτό που γίνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι ενέργειες που αφορούν τον προγραμματισμό, προκειμένου τη στιγμή που πρέπει να λάβουμε τις κατάλληλες αποφάσεις και να προχωρήσουμε έγκαιρα στην υλοποίηση του προγραμματισμού. Παρά το γεγονός ότι έχουμε ξεκαθαρίσει τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε, διαβάζουμε δημοσιεύματα σχετικά με το ποιοι παίκτες μας θα αποχωρήσουν. Είναι εντελώς αβάσιμα. Έχουμε πλήρη επίγνωση για το τι γράφεται και τι λέγετακ. Και αυτές είναι συμπεριφορές που μας δυσαρεστούν. Στους ποδοσφαιριστές μας έχει ήδη τονιστεί όπως παραμείνουν προσηλωμένοι στον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη και να μην δίνουν βάση σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα».

Για τον προγραμματισμό: «Επαναλαμβάνουμε πως αυτήν την χρονική περίοδο, δουλεύουμε σε θέματα προγραμματισμού προκειμένου να είμαστε έτοιμοι τη στιγμή που πρέπει. Ο κ. Χριστοδούλου βρίσκεται στο εξωτερικό για τον σκοπό αυτό. Θα παραμείνει εκτός Κύπρου για όλο το υπόλοιπο του μήνα. Επαναλαμβάνουμε πως το τεχνικό μας επιτελείο δεν έχει λάβει καμία απόφαση όσο αφορά τον προγραμματισμό. Οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά το τέλος των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Αυτό δεν μας αποτρέπει από το να παρακολουθούμε και να εντοπίζουμε πιθανούς στόχους από τώρα».

Για το θέμα του Τεχνικού Διευθυντή: «Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει καταλήξει στην πρώτη του επιλογή για πλήρωση της θέσης του Τεχνικού Διευθυντή του Συλλόγου. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και πολύ σύντομα αναμένεται η οριστική κατάληξη. Εάν ολοκληρωθεί θετικά η προσπάθεια, τότε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει σχετική επίσημη τοποθέτηση. Στο ενδεχόμενο που δεν υπάρξει συμφωνία με την πρώτη επιλογή, τότε το Διοικητικό Συμβούλιο θα ξεκινήσει δεύτερο κύκλο αξιολόγησης υποψηφίων και συνεπώς θα πάρει ακόμη κάποιο χρόνο η τελική απόφαση».