Home TOP NEWS Παναγή και Χριστοδούλου υποψήφιοι για το PASP TOP SAVE!

Παναγή και Χριστοδούλου υποψήφιοι για το PASP TOP SAVE!


Υποψήφιοι για το βραβείο με τις καλύτερες αποκρούσεις της σεζόν είναι δύο τερματοφύλακες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Παναγή και Ανδρέα Χριστοδούλου, με τις επεμβάσεις τους στο αιώνιο ντέρμπι του δεύτερου γύρου και το παιχνίδι με την ΑΕΖ στην Πάφο αντίστοιχα. Για τον δεύτερο η απόκρουση έγινε στο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του “τριφυλλιού”, κρατώντας ανέπαφη την εστία του και δίνοντας τη νίκη στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το ενημερωτικό δελτίου του ΠΑΣΠ:

Ο ΠΑ.Σ.Π. στα Ποδοσφαιρικά Βραβεία 2016-2017, θα βραβεύσει τις τρεις κορυφαίες αποκρούσεις του Πρωταθλήματος στη κανονική διάρκεια. Υποψήφιες είναι 21 αποκρούσεις οι οποίες προτάθηκαν από τους ίδιους τους τερματοφύλακες ως οι καλύτερες τους. Το κοινό μέσω ψηφοφορίας θα καθορίσει κατά το ήμισυ την καλύτερη τριάδα αφού και οι ίδιοι οι 21 τερματοφύλακες θα ψηφίσουν έχοντας βαρύτητα ψήφου το υπόλοιπο 50%.

Μέσα στην επόμενη βδομάδα μπορείτε να δείτε τις κορυφαίες αποκρούσεις στο πιο κάτω βίντεο και μέσω της σελίδας του ΠΑ.Σ.Π. στο facebook να ψηφίσετε τις 3 καλύτερες!

Αφού ψηφίσετε, το κάθε share της ψηφοφορίας ή invite σε φίλο μετράει ως συμμετοχή σε κλήρωση με 6 τυχερούς να κερδίζουν: 3 συλλεκτικά βιβλία του Στέλιου Παπαμωϋσέως «Οι Κανονιέρηδες και οι Αίλουροι», που είναι ένα αφιέρωμα στους καλύτερους επιθετικούς και τερματοφύλακες στην ιστορία του Κυπριακού Πρωταθλήματος και 3 συλλεκτικά Επετειακά Άλμπουμ των 30χρονων του ΠΑ.Σ.Π!

Στο 0:20 είναι η απόκρουση του Χριστοδούλου και στο 2:44 του Παναγή.