Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πάμε για τον τίτλο μάγκες!

Πάμε για τον τίτλο μάγκες!

 


Το Πρωτάθλημα χάθηκε, το Κύπελλο όμως ακόμη βρίσκεται στο παιχνίδι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 είναι μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του τροπαίου, το οποίο θα διεκδικήσει με το Αποέλ απόψε στις 19:00 (live @OmonoiaNews.com). Οι δύο αιώνιοι θα κοντραριστούν στο Μακάρειο στάδιο, στον τελικό του Κυπέλλου Νέων, με φόντο την κούπα. Οι “πράσινοι” θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με τίτλο και είναι στο χέρι τους να το πετύχουν. Πάμε μάγκες, δώστε τα όλα για να φτάσετε στην επιτυχία!

Παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας κάτω των 21 ετών του “τριφυλλιού” δηλώνουν πανέτοιμοι για το μεγάλο ματς, το τελευταίο επίσημο τους στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Όσοι πάρουν φανέλα βασικού από τον Ανδρέα Νεοφύτου και αυτοί που θα περάσουν ως αλλαγή, καλούνται να τα δώσουν όλα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θα χρειαστεί συγκέντρωση, πάθος, αποτελεσματικότητα, ομαδικότητα και γενικά να πράξουν ότι τους ζητήσει ο προπονητής, που ετοίμασε πλάνο νίκης!

Το παιχνίδι μπορεί να μην κριθεί στα 90 λεπτά και να οδηγηθεί στην παράταση, για αυτό όλοι να προετοιμαστούν και ψυχικά να αντέξουν την πίεση, γιατί πάντοτε υπάρχει σε αιώνια ντέρμπι, πόσο μάλλον όταν κρίνουν τίτλο. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν πως εάν κάνουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο τότε θα κατακτήσουν το τρόπαιο, γιατί έχουν τις δυνατότητες να το πράξουν!