Home TOP NEWS Προσπάθεια για φιλικό με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ

Προσπάθεια για φιλικό με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ

 


Όπως είχαμε γράψει ξανά, προγραμματίζονται κι άλλα φιλικά πέραν αυτό της Κυριακής με τον Ερμή. Ίσως μεταβεί και στο εξωτερικό η ομάδα μας, με πιθανότητες να υπάρχουν για φιλικό με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. «Σε συζητήσεις με την Κυπριακή ΟΜΟΝΟΙΑ ο ΟΦΗ για φιλικό παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ», αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ελληνικού συλλόγου. Οι προσπάθειες για να “κλείσει” το συγκεκριμένο φιλικό, επιβεβαιώνονται και από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ. Πιο κάτω οι πληροφορίες από την ομάδα που εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης:

«Σε συζητήσεις με την Κυπριακή Ομόνοια, βρίσκεται ο ΟΦΗ, για ένα φιλικό παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ, στις 27 Αυγούστου.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι σε επαφές με ξενοδοχεία του Ηρακλείου, σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή, προκειμένου να εξασφαλίσουν εισιτήρια και να φιλοξενήσουν στο Ηράκλειο την γνωστή Κυπριακή ομάδα, ώστε ο κόσμος του ΟΦΗ, να απολαύσει ένα πραγματικά δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, στο γήπεδο της ομάδας μας.

Οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση, για το θέμα αυτό.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ έχει κλείσει ακόμη φιλικά παιχνίδια με τον Πλατανιά στα Χανιά (2/9), τον Ερμή Ζωνιανών στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο στις 6/9, τον Κισσαμικό στο Γεντί Κουλέ στις 9/9, ενώ θα γίνουν και άλλα φιλικά παιχνίδια ανάλογα με την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Football league.

To συνολικό πρόγραμμα των φιλικών του ΟΦΗ θα ανακοινωθεί ολοκληρωμένο τις επόμενες ημέρες».

Το Γεντί Κουλέ ή αλλιώς “Γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” είναι χωρητικότητας 9 χιλιάδων θεατών.