Home TOP NEWS Τα σκοτώνεις, τα τελειώνεις και ησυχάζεις….

Τα σκοτώνεις, τα τελειώνεις και ησυχάζεις….

Για άλλη μια αγωνιστική είδαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να χάνει σωρεία ευκαιριών μπροστά από την αντίπαλη εστία, όμως και πάλι το εύκολο γκολ απουσίαζε από το μενού των «πρασίνων».


Στην πρεμιέρα με τον Εθνικό Άχνας έπρεπε να περάσουν 25 λεπτά για να βρούμε τον δρόμο προς τα δίχτυα, όμως στις επόμενες ευκαιρίες που βρήκαμε, δεν καταφέραμε να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι και δώσαμε στην αντίπαλη ομάδα την ευκαιρία να μας ισοφαρίσει και να πιστέψει και σε κάτι καλύτερο, όμως για καλή μας τύχη δεν την πληρώσαμε, αφού ο Ματ Ντάρμπισαιρ κατάφερε να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου και στο «Στέλιος Κυριακίδης», η ομάδα μας, έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι την Πάφο σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού, όμως το εύκολο γκολ και πάλι απουσίαζε, και στις δύο ευκαιρίες που βρήκαν οι ποδοσφαιριστές της  Πάφου κατάφεραν να τις «τελειώσουν» κάνοντας την ΟΜΟΝΟΙΑ να τρέχει, εκεί που μπορούσε να είναι μπροστά στο σκορ.

Στην πρεμιέρα μπορεί να μην μας στοίχισε η αστοχία ή καλύτερα η αδυναμία να στείλουμε την μπάλα στο πλεκτό, όμως με την Πάφο δεν συνέβηκε το ίδιο.

Αυτό το πάθημα θα πρέπει όσο είναι νωρίς να μας γίνει μάθημα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο να μετατρέπει τις ευκαιρίες που βρίσκει σε γκολ, έτσι ώστε να σκοτώνει και να τελειώνει το παιχνίδι για να ησυχάζει χωρίς όμως να εφησυχάζει.

Στην ακίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από σήμερα έχει μπει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την ερχομένη Τετάρτη.

Περιμένουμε λοιπόν ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του, αφού εντόπισαν το λάθος για το τελείωμα των φάσεων, θα προσπαθήσουν να δουλέψουν πάνω σε αυτό, και η ομάδα μας να αρχίσει από το επόμενο κιόλας παιχνίδι να είναι πιο εύστοχη, και να βρίσκει πιο εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας απέναντι στην ΑΕΚ να μην βρουν πολλές ευκαιρίες , όπως συνέβηκε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια με Εθνικό Άχνας και Πάφο, αλλά αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα που θα μας φέρει την νίκη, θα πρέπει στις ευκαιρίες που θα βρουμε μπροστά από την αντίπαλη εστία να τις μετουσιώσουμε σε γκολ.