Home ΚΥΠΡΟΣ Τα αποτελέσματα της ημέρας

Τα αποτελέσματα της ημέρας


Η ευρεία νίκη του Απόλλωνα επί της Σαλαμίνας με 5-0, ξεχώρισε από τις σημερινές αναμετρήσεις. Κατά τα άλλα ΑΕΛ και Αποέλ κατάφεραν να αποδράσουν από Άχνα και Αμμόχωστος αντίστοιχα με το ίδιο σκορ, απέναντι σε Εθνικό και Αλκή αντίστοιχα (0-1). Τέλος η Δόξα κέρδισε με 2-1 τον Άρη Λεμεσού.

Απόλλων Σαλαμίνα 5-0

5-0 το σκορ για τον Απόλλωνα με τον Άλεξ Ντα Σίλβα να ανοίγει το σκορ στο 7ο λεπτό με πέναλτι και το Γιάκολις να πετυχαίνει το 2-0 στο 16′ που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Ντα Σίλβα πέτυχε το 3-0 για να ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα από τους Ζελάγια και Μαρτίνεζ  με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό 5-0.

Άχνα-ΑΕΛ 0-1

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την ΑΕΛ, 1-0 τον Εθνικό στο Δασάκι. Το νικητήριο τέρμα το πέτυχε ο Ντε Λεόνσο στο 71ο λεπτό.

Δόξα-Άρης 2-1

Άλλη μια νίκη για τη Δόξα στο Πρωτάθλημα Cyta, νίκησε με 2-1 τον Άρη στο Μακάρειο Στάδιο και με 10 βαθμούς ισοβαθμεί με την ΑΕΚ στη 2η θέση.

Η Δόξα προηγήθηκε στο 17’ με τον Ρεδόνδο ενώ ο Ασαμόα πέτυχε το 2-0 στο 63′ με τον Πάγκαλο να μειώνει σε 2-1 για τον Άρη στο 80ο λεπτό.

Αλκή-Αποέλ 0-1

Στις καθυστερήσεις κατάφερε να κερδίσει την Αλκή το Αποέλ, με γκολ του Ζαχίντ. Νωρίτερα στο 58′ πέναλτι είχε χάσει ο Ντε Καμάργκο.