Home TOP NEWS Έπαιξαν οι τρεις, σκόραρε ο ένας

Έπαιξαν οι τρεις, σκόραρε ο ένας


Από τους τέσσερις δανεικούς ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ομάδες Β’ Κατηγορίας, στην 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος αγωνίστηκαν οι τρεις. Μάλιστα, ήταν βασικοί και “έγραψα” 90λεπτο με τον ένα από αυτούς να βρίσκει δίχτυα. Δεν αγωνίστηκε ο Άγγελος Χρυσοστόμου, με το σερί των εφτά σερί συμμετοχών στο αρχικό σχήμα να σπάει. Η Ομόνοια Αραδίππου, όπου δόθηκε με υποσχετική μεταγραφή, έμεινε στη ισοπαλία αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στην αναμέτρηση Π.Ο Ξυλοτύμπου-Χαλκάνορας, οι Απόλλωνας Βασιλείου και Σωτήρης Φιάκας έπαιξαν με τους φιλοξενούμενους, που γνώρισαν την ήττα. Το σκορ στο ματς άνοιξε με τέρμα του Βασιλείου, το οποίο ήταν το δεύτερο φετινό του σε εφτά συμμετοχές. Τον ίδιο αριθμό συμμετοχών έχει και ο Φιάκας, που μετράει 522 αγωνιστικά λεπτά με την ομάδα του Ιδαλίου.

Δείτε τα στιγμιότυπα και το γκολ του Βασιλείου:

Με τον Ανδρεά Σοφοκλέους να παίζει 90 λεπτά, ο ΑΣΙΛ κέρδισε εκτός έδρας τον Εθνικό Άσσιας και μείωσε στο -4 από την κορυφή. Ήταν το τέταρτο σερί 90λεπτο για το νεαρό ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Βέσκο Μιχαήλοβιτς.

Δείτε τα στιγμιότυπα από το παιχνίδι με το Σοφοκλέους να κάνει την μπαλιά από την οποία ήρθε το 1ο γκολ: