Home TOP NEWS Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 14ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 14ης αγωνιστικής

 


Ξεκινάει η δράση στο β’ γύρο του Πρωταθλήματος, με τη 14η αγωνιστική να διεξάγεται σε τρεις δόσεις. Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα, με το ντέρμπι στο “ΑΕΚ Αρένα” να ξεχωρίζει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στη Λάρνακα με στόχο να πάρει τη νίκη και να το συνδυάσει με καλή εμφάνιση όπως στο ματς του πρώτου γύρου. Οι γηπεδούχοι οδηγούν την κούρσα στη βαθμολογία και διαθέτουν μια πολύ καλή ομάδα, που ειδικά στην έδρα της δύσκολα χάνει.

Με την αναμέτρηση που προαναφέραμε θα πέσει η αυλαία της αγωνιστικής, που ανοίγει το Σάββατο με δύο παιχνίδια στις 17:00, όπου υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί. Απόλλωνας και Αποέλ υποδέχονται την Πάφο και τον Ερμή αντίστοιχα και έχουν τον πρώτο λόγο για το “τρίποντο”, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν για ότι καλύτερο. Μια ώρα αργότερα από την έναρξη στις πιο πάνω αναμετρήσεις, Αλκή και Εθνικός Άχνας κοντράρονται σε ένα ματς… έξι βαθμών!

Την Κυριακή η δράση περιλαμβάνει δύο τοπικά ντέρμπι, με πρώτο να ξεκινάει αυτό στο Τσίρειο, όπου ο τυπικά γηπεδούχος Άρης αντιμετωπίζει την ΑΕΛ. Στη προσωρινή της έδρα στη Λάρνακα, η Ανόρθωση φιλοξενεί τη Νέα Σαλαμίνα, σε ένα Βαρωσιώτικο ντέρμπι όπου η “Κυρία” είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στους “ερυθρόλευκους” που προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους. Ενδιάμεσα των δύο αυτών παιχνιδιών, Δόξα και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στο Μακάρειο, το οποίο αμφότεροι χρησιμοποιούν ως έδρα και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα:

Σάββατο 02/12/2017
17:00 Απόλλωνας-Πάφος FC (Primetel)
17:00 Αποέλ-Ερμής (Cytavision Sports 1)
18:00 Αλκή-Εθνικός Άχνας (Cytavision Sports 7)

Κυριακή 03/12/2017
16:00 Άρης-ΑΕΛ (Cytavision Sports 2)
17:00 Δόξα-Ολυμπιακός (Cytavision Sports 3)
18:00 Ανόρθωση-Νέα Σαλαμίνα (Cytavision Sports 1)

Δευτέρα 04/12/2017
19:00 ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ (Cytavision Sports 1)

Δείτε ακόμη: Στατιστικά και βαθμολογία