Home TOP NEWS Το παιχνίδι τελειώνει με το τελικό σφύριγμα

Το παιχνίδι τελειώνει με το τελικό σφύριγμα

 


Η ΟΜΟΝΟΙΑ, στο χτεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε ένα γρήγορο γκολ και μέχρι το 20ο λεπτό μπήκε μπροστά στο σκορ με 0-2. Καλύτερο ξεκίνημα δεν μπορεί να υπάρξει μπορεί να ισχυριστεί κάποιος, ούτως ώστε να φέρεις το παιχνίδι στα μέτρα σου και να το τελειώσεις πιο νωρίς.

Έλα όμως που η ομάδα μας αντί να σκοτώσει το παιχνίδι με 3ο γκολ, εισήλθε στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς καμιά ζωντάνια, έδωσε χώρους στον Ολυμπιακό να επιτεθεί ενώ στην επίθεση ήταν σχεδόν ανύπαρκτη, αφού έφτιαξε ελάχιστες ευκαιρίες. Ένα παιχνίδι που ήταν δικό μας, με το ιδανικό ξεκίνημα που κάναμε, το μετατρέψαμε σε ντέρμπι, με την αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση του δευτέρου ημιχρόνου. Το παιχνίδι τελειώνει με το σφύριγμα της λήξης και όχι από το 45′ του πρώτου ημιχρόνου. Καλά κάνουμε να το έχουμε κατά νου γιατί χτες λίγο έλειψε να το πληρώσουμε.

Στα θετικά καταγράφεται το γεγονός ότι στο τέλος βρήκαμε τη λύση, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τα παράτησε και στο φινάλε κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Αυτό όμως είναι αδύνατο να συμβαίνει κάθε βδομάδα γι’ αυτό..ποτέ ξανά τέτοια εμφάνιση δευτέρου ημιχρόνου σε τέτοιου είδους παιχνίδια!