Home TOP NEWS Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 25ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 25ης αγωνιστικής

 


Μετά τη δράση για το Κύπελλο, συνέχεια έχουμε στο Πρωτάθλημα, που έφτασε στην προτελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας. Από το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής ξεχωρίζει το ντέρμπι αιωνίων, που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο. Η δράση είναι προγραμματισμένη σε τρεις δόσεις, με την αυλαία να πέφτει ημέρα Τετάρτη αντί Δευτέρα και πρόκειται για ένα τεράστιας σημασίας παιχνίδι, με του Άρη και Ολυμπιακό να παίζουν για την παραμονή τους στην Α’ Κατηγορία.

Κύρια μέρα της αγωνιστικής είναι το Σάββατο, με τέσσερα ματς να είναι ορισμένα. Η δράση θα ξεκινήσει στις 16:00 από το ΑΕΚ Αρένα, όπου οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν τον υποβιβασμένο Εθνικό Άχνας και δεν αναμένεται να δυσκολευτούν για να πάρουν το “τρίποντο”. Μια ώρα αργότερα θα έχουμε σέντρα στο αιώνιο ντέρμπι, με το Αποέλ να είναι τυπικά γηπεδούχος απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ την ίδια ώρα θα ξεκινήσει το Απόλλωνας-Αλκή. Φαβορί η ομάδα της Λεμεσού, που παίζει στην έδρα της και θέλει να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενες απώλειες των πρωτοπόρων και έτσι να ανέβει πάλι στην κορυφή. Τελευταίο παιχνίδι της ημέρας αυτό ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΛ, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Την Κυριακή το πρώτο ματς θα γίνει στη Λάρνακα, με την Ανόρθωση να φιλοξενεί τον ανεβασμένο Ερμή, που θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς, όμως φαβορί είναι η ομάδα της Αμμοχώστου. Λίγο αργότερα η Δόξα θα υποδεχτεί στο Μακάρειο την Πάφο, σε ένα παιχνίδι αμφίρροπο που χαρακτηρίζεται ως τριπλής παραλλαγής.

Η αυλαία όπως προαναφέραμε, θα πέσει με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Τσίρειο, με τον Άρη που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό που είναι ένα βαθμό πιο πάνω. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να ξεφύγουν από τη θέση που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό, ενώ εάν η ομάδα ομάδα της Λευκωσίας κερδίσει τότε γλυτώνει σίγουρα (για την ώρα) το ενδεχόμενο αυτό, στέλνοντας παράλληλα την “ελαφρά ταξιαρχία” στη Β’ Κατηγορία. Σε περίπτωση ισοπαλίας τότε ο Ολυμπιακός θα παραμείνει στο +1, αλλά στην τελευταία αγωνιστική παίζει με το Αποέλ, ενώ ο Άρης με τον Ερμή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου:
16:00 ΑΕΚ-Εθνικός Άχνας (Cytavision Sports 2)
17:00 Απόλλωνας-Αλκή (Primetel)
17:00 Aποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ (Cytavision Sports 1)
19:00 Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΛ (Cytavision Sports 2)

Κυριακή 18 Φεβουαρίου
15:00 Ανόρθωση-Ερμής (Cytavision Sports 1)
17:00 Δόξα-Πάφος FC (Cytavision Sports 7)

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου
18:00 Άρης-Ολυμπιακός (Cytavision Sports 3)

Διαβάστε ακόμη: Τα στατιστικά της ομάδας μας και η βαθμολογία του Πρωταθλήματος