Home TOP NEWS Λευκή ισοπαλία, με Χριστοφή βασικό

Λευκή ισοπαλία, με Χριστοφή βασικό

Με τον Δημήτρη Χριστοφή στην αρχική εντεκάδα και βασικό για 73 λεπτά (αντικαταστάθηκε από το Ρουσιά), η Εθνική Κύπρου εξήλθε ισόπαλη 0-0 με την Εθνική Μαυροβουνίου. Το παιχνίδι ήταν φιλικό έτσι προσφερόταν για δοκιμές από τους δυο τεχνικούς, που άδραξαν τη ευκαιρία και πειραματίστηκαν αρκετά. Οι Μαυροβούνιοι είχαν καλύτερες φάσεις για γκολ, αφού δυο φορές το μεγάλο τους αστέρι Στεφάν Γιόβετιτς σημάδεψε το δοκάρι. Η Κύπρος από την άλλη είχε μια μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Σωτηρίου που πέρασε έξω στο 55′.


Αλλαγή πέρασε στο παιχνίδι ο Φάνος Κατελάρης στο 79′, ενώ για ένα ημίχρονο αγωνίστηκε ο Ρενάτο Μαργκάσα, που ως γνωστόν έχει τεθεί εκτός ομάδας στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Κύπρος: Πάρντο, Δημητρίου, Λαΐφης, Μερκής, Ιωάννου (46΄ Μαργκάσα), Αρτυματάς, Κούσουλος (79΄ Οικονομίδης), Φροξυλιάς (64΄ Αντωνίου), Γεωργίου (79΄ Κατελάρης), Χριστοφή (73΄ Ρουσιάς), Σωτηρίου (86΄ Παπαφώτης).

Μαυροβούνιο: Μιγιάτοβιτς, Στόικοβιτς, Τομάσεβιτς, Σάβιτς, Μιγιούσκοβιτς, Βούκσεβιτς, Ίβανιτς, Γιόβοβιτς, Κοβάσεβιτς, Μπεκιράι, Γιόβετιτς.

** Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε μονόλεπτη σιγή εις μνήμη του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.